Camping Si-Es-An
Bestrating

Nieuwe bestrating op de camping

Nieuwe bestrating op Si-Es-An Balkbrug Overijssel

We zijn druk bezig met de nieuwe bestrating van de camping, het volgende deel van de herstructurering. De weg tussen de speeltuin en het terras is inmiddels één grote zandbak. Wij hebben met deze klinkers de weg naar het (bestaande) parkeerterrein vernieuwd en een heuse rotonde gelegd naast het woonhuis van Jarno en Willeke.

Het is de bedoeling van deze rotonde dat de gasten naast de rotonde kort kunnen parkeren op de opstelstrook, voor het inchecken bij de receptie van Si-Es-An Camping Overijssel. Vervolgens kunnen zij weer terug op rijden om via de voorzijde het pad te nemen naar zijn of haar kampeerplaats of accommodatie

De jaargasten kunnen via deze rotonde naar de slagboom om zo naar zijn of haar staplaats te rijden. Via deze slagboom en rotonde zullen zij ook weer onze camping kunnen verlaten. 

Het hart van de rotonde zal groen worden aangelegd. De opstel stroken zullen voorzien worden van ecoraster.

Het gehele team is lekker buiten aan het werk. Bediening, kok, receptie en natuurlijk de buitendienst zelf. Iedereen helpt mee. In deze tijd van corona is helaas de horeca beperkt open (afhaal) en zo kan toch iedereen zijn mannetje (of vrouwtje) staan! Goede teambuilding!