Zoek & BoekKamperenAccommodatiesArrangementenJaarplaatsenHorecaFaciliteitenOmgevingContact

Heuveltjesbosbad

 1. Heuveltjesbosbad
 1. Camping in het Reestdal
 2. Gelegen in Balkbrug
 3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Zwemmen in het Heuveltjesbosbad terwijl u op vakantie bent!

Het mooie openluchtzwembad ligt op een kilometer afstand van Camping Si-Es-An. Het Heuveltjesbosbad ligt omringt door de prachtige natuur van het Reestdal in het dorpje Balkbrug. U kunt hier heerlijk vertoeven terwijl u op vakantie bent. Verschillende activiteiten of gewoon lekker vrij zwemmen.

Er is van alles mogelijk bij het Heuveltjesbosbad vlakbij Camping Si-Es-An.

 • Op een kilometer afstand van Camping Si-Es-An
 • Voorzien van 3 grote baden waaronder een peuterbad
 • Speeltoestellen in het water
 • Gebruik van een tillift
 • Een grote speeltuin
 • Daarnaast zijn alle baden zijn verwarmd
 • Voorzien van grote parkeerplaats waaronder ook voor mindervaliden en laadpalen voor elektrische auto’s
 • Koop een 10 baden kaart tegen aantrekkelijk tarief bij de receptie op de camping.
Zoek uw vakantie vlakbij het Heuveltjesbosbad
 

Bezoek het Heuveltjesbosbad in Balkbrug

Zwemmen in Overijssel

Het Heuveltjesbosbad ligt vlakbij Camping Si-Es-An. U kunt wanneer u bij ons op de camping verblijft makkelijk bij het mooie openluchtzwembad komen. Bijvoorbeeld fiets of auto, maar ook met een wandeling door het bos bent u er zo. Het is heerlijk vertoeven in het zwembad dat voorzien is van 3 grote zwembaden die allemaal verwarmd zijn. Daarnaast vind je er 2 grote glijbanen, een lage en hoge duikplank maar ook in het peuterbad zijn diverse speeltoestellen. Op de ligweide kunt u volleyballen, voetballen of spelen in de grote speeltuin met onder andere een airtrampoline! Bij de ingang staat nog een tafeltennistafel.

Eten en drinken bij het Heuveltjesbosbad in Overijssel

Bij de kiosk die vlakbij de ingang is kun je snoep, drinken maar ook heerlijk ijs kopen. Het is ook toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het zwembad. U mag dit nuttigen op de ligweide maar ook op de terrassen waar stoelen met tafels staan, daarnaast kunt u een parasol pakken indien u die nodig heeft. Alcoholische dranken zijn niet toegestaan!

Activiteiten in het openluchtzwembad

Er zijn diverse activiteiten tijdens het seizoen in het Heuveltjesbosbad. Tijdens een aantal feestdagen kunt u ’s ochtends dauw zwemmen. Daarnaast kunt u meedoen met de thriathlon of met de Reestdal fun run (een obstakel run waarin verschillende hindernissen zich in het zwembad bevinden). Tot slot hebben we de zwembadspelen. Camping Si-Es-An organiseert dit samen het Heuveltjesbosbad. Elke woensdag middag in de zomervakantie hebben we een activiteit, bijvoorbeeld spijkerbroekhangen, kampioenschap bommetje maar ook de spannende glijbaanraces!

Kortom, uw vakantie is niet compleet zonder een bezoek aan het Heuveltjesbosbad vlakbij Camping Si-Es-An! Ten slotte  kunt u bij onze receptie tegen een aantrekkelijk tarief een 10 baden kaart kopen voor dit mooie openluchtzwembad!

Boek uw verblijf
 

Meer Zwemgelegenheden en Wellness en Activiteiten voor het gezin