1. Comfort plus kampeerplaats op camping
  2. Gelegen in Balkbrug
  3. Uitstekende faciliteiten

Comfort plus op Camping Si-Es-An.

Kamperen met een dikke plus op een comfortplaats plus van Camping Si-Es-An! Hét vakantiegevoel creëren wanneer u er aan toe bent! Geniet van de prachtige omgeving waarin u zich bevindt, met vele wandel- en fietsroutes, activiteiten en pitoreske dorpjes om te bezoeken.

 
Boek uw comfort plus plaats
 
 
  • Ruime kampeerplekken tot 140m2
  • Iedere plek heeft zijn eigen watertappunt en afvoer
  • Voorzien van 16 ampère stroom
  • Gratis gebruik van WIFI
  • Keuze uit zon en schaduw plekken
  • Televisie door middel van Cai aansluiting
  • Uw hond is van harte welkom

Kamperen met een comfort plus op Camping Si-Es-An

Wat heeft de comfortplaats plus te bieden op caming Si-Es-An? Wanneer u net dat beetje meer luxe en comfort zoekt tijdens uw vakantie zijn de comfort plus kampeerplaatsen een absolute aanrader. Gelegen tegen de bossen van natuurgebied Het Reestdal is dit prachtige ruime kampeerveld een oase van rust. Bovendien geniet u de hele dag van de rust, de ruimte maar ook van de prachtige natuur. Van ’s morgenvroeg wanneer u zacht gewekt wordt door vrolijk gezang van de vogels tot in de late avond wanneer de zon als laatste boven het veld ondergaat. Onze camping is geschikt voor iedereen, jong en oud en natuurlijk is uw trouwe viervoeter ook welkom!

Onze comfort plus kampeerplaats

Ons comfort plus veld is een ruim opgezet kampeerveld met grote kampeerplekken. Daarnaast heeft u de keuze uit zonnige plekken, maar ook plekken in de schaduw. U kunt uw auto parkeren bij de kampeerplaats, de plaatsen zijn ruim genoeg. Wij zijn centraal gelegen, in het prachtige natuurgebied het Reestdal. Dat zich onder andere leent aan heerlijke wandel en fietstochten. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw fiets gratis te stallen in onze stalling en kunt u uw elektrische fiets gratis opladen. Ook kunt u een (elektrische) fiets bij ons huren. Raadpleeg de receptie voor meer informatie.

Wanneer u komt kamperen op de comfortplaats plus op Camping Si-Es-An kunt u een hapje komen eten in onze Brasserie. Deze is gevestigd in een oude boerderij centraal gelegen op onze camping. Maar u kunt ook een drankje doen terwijl de kinderen bijvoorbeeld spelen in de speeltuin tegenover het terras. Kortom, kies nu voor een comfort plus en boek nu een heerlijke vakantie op Camping Si-Es-An. Laat u verrassen wanneer u bij ons verblijft en geniet van de vele faciliteiten en activiteiten die wij u te bieden hebben. Zodat u vervolgens met een voldaan gevoel weer vertrekt. Nog iets meer luxe?? Wij bieden ook kamperen met privé sanitair aan.

 
Boek uw comfort plus plaats