Camping Si-Es-An
Tv op de camping

Tv op de camping

Tv kijken op de camping

In 2018 hebben wij over de gehele camping glasvezelkabels laten aanleggen zodat u kunt tv kijken op de camping. Voor het toeristische deel van de camping geldt, dat u in de verhuuraccommodaties en op de nieuwe kampeervelden: comfort plus & privé sanitair, gebruik kunt maken van digitale televisie. In de accommodaties is alles aanwezig voor televisie. Op de kampeervelden hoeft u alleen maar uw cai stekker in te pluggen en dan heeft u toegang tot 30 digitale zenders!

 
 

Televisie aansluiting Jaarplaats

Bezit u of heeft u interesse in jaarplaats met tv? Dan is het wellicht interessant om te weten hoe het internet hier te werk gaat. De glasvezelkabels liggen onder de grond tot voor uw accommodatie. Bij de aansluiting op het netwerk zal er een kastje (hoofd aansluiting) in uw accommodatie worden geplaatst waar de kabel in wordt aangesloten. Om gebruik te kunnen maken van het internet zal er een modem worden geplaatst in uw accommodatie. Dit modem zal u toegang geven tot draadloos internet voor meerdere apparaten en een tv aansluiting. Ons netwerk heeft een snelheid van 20Mbit, hierdoor zijn wij 1 van de weinige parken met zo’n hoge internet snelheid. Glasvezel is vergelijken met ander soorten internet een stuk sneller en stabieler, u heeft dus zelden tot nooit meer problemen met traag internet en haperende tv zenders!

Het tarief voor tv én internet op een jaarplaats is:

  • Een starterspakket voor internet én tv is €250,- dit is inclusief modem
  • Daarna betaald u per seizoen (15 maart – 31 oktober) €95,-
  • Of u neemt een jaarabonnement (1 januari – 31 december) voor €145,-
  • Voor het aansluiten van tv betaalt u voor de kabel €1,50 per meter. U dient zelf uw kabel in te graven tot de accommodatie en dan sluiten wij de uiteinden aan. Heeft u liever dat wij het voor u doen? Dan vragen wij een uurtarief van €25,-

Heeft u nog geen hoofdaansluiting, maar wilt u er wel gebruik van maken? Informeer dan even bij de receptie voor de installatie en de mogelijkheden. Heeft u verder vragen, op of aanmerkingen over tv op de camping? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Meer Op het park