Ga er even lekker tussenuit!

Even weg uit de hectiek, even de rust opzoeken. Bijtanken met het gezin of even gezellig met vrienden. Een heerlijk weekendje weg dat is wat nodig is! Wij bieden accommodaties aan van 2 tot 7 personen of een kampeerplaats tot 6 personen. 

Zoek de gezelligheid met elkaar, ga lekker eten, bezoek een attractiepark of museum, of doe gewoon lekker niks en geniet van de rust en de mooie omgeving die wij u te bieden hebben! Een weekendje weg met 6 personen 4 of 8? Het kan bij ons op Si-Es-An!

 

Weekendje weg met het gezin

De studiedagen vliegen ons om de oren! Hoe leuk is het dan om er even een paar dagen geoorloofd tussen uit te gaan met het gezin! In de warme periodes zijn onze safaritenten super leuk! Geschikt tot 7 personen en voorzien van een speelhoek met glijbaan! Ideaal voor het gezin. Daarnaast ook onze bijzondere skycabin geschikt voor 4 personen. Een leuke "boomhut" verscholen tussen de bomen. Een heerlijk weekendje weg met het gezin! Natuurlijk kan dit ook op onze kampeerplaatsen, een basisplaats of boek met luxe een plek met prive sanitair. U heeft dan een unit tot uw beschikking met eigen douche, toilet en wastafel. 

 

Weekendje weg met 4 personen

Op pad met 2 stellen of met beide kinderen? Een aantal van onze accommodaties zijn toegankelijk voor 4 personen. Onze knusse huisjes zijn uitermate geschikt voor een weekendje weg met 4 personen. Even een spelletje doen, lekker buiten zitten of een actief uitje in de omgeving. Een weekendje weg met 4 personen is bij ons op Si-Es-An altijd goed! 

 

Weekendje weg met 5 personen of meer..

Onze happy bee lodges of de safaritent zijn geschikt voor 5 (of 7) personen. Sfeervolle accommodaties wat zeker gezellig is voor een gezin maar ook voor een stel vrienden! Centraal op de camping waardoor u vlakbij alle faciliteiten bent. Een weekendje weg met 5 personen is daarom helemaal mogelijk bij ons! Een lekker hapje eten bij ons in de brasserie met heerlijk overdekt terras en uitzicht op de speeltuin. Hier is het zeker goed vertoeven! In de avond lekker terugtrekken in je accommodatie of caravan voor een spelletje of een goed boek. 

 

Weekendje weg met familie of vrienden

Even een paar dagen weg. Even in het weekend erop uit met vrienden of familie. Het is goed vertoeven bij ons op familiecamping Si-Es-An. De gemoedelijke sfeer, goede faciliteiten en rust en ruimte maken samen met uw gezelschap een weekendje weg met familie of vrienden tot een groot succes. Gezellig eten in onze brasserie, een fanatieke wandeltocht in onze prachtige omgeving, de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin of ga erop uit voor een uitje in de buurt. 

Boek voor uw verblijf één van onze bijzondere accommodaties of een kampeerplaats wanneer u over een eigen kampeer middel beschikt. Wist u dat wij ook een groepsveld hebben? Zo kunt u ook met een groot gezelschap bij ons groepskamperen Met een grote familie, vriendengroep of misschien wel een kampeerclub. 

 

Gezellig een weekendje weg! 

 
  • Compleet verblijf
  • Lekker eten in de brasserie
  • Vele activiteiten in de omgeving
  • Bijzondere accommodaties
  • Sfeervol en met luxe kamperen
 
groepskamperen
 
weekendje weg met vrienden

Vier je familieweekend bij Si-Es-An

U bent op zoek naar een gezellige plek om een weekendje weg te organiseren voor de hele familie. Dit kan een gezinsvakantie zijn, maar ook de gehele familie. Kamperen op het groepsveld, overnachten in één van onze bijzondere accommodaties of een lekker plekje op één van onze luxe kampeerplaatsen met prive sanitair. 

Wij denken graag met u mee om uw familieweekend tot een succes te maken. U zou gezellig samen kunnen eten in onze brasserie. Een bbq laten bezorgen op het kampeerveld. Een leuke wandel of fietstocht maken. Activiteiten in de omgeving bezoeken en nog veel meer. Een familie weekend op Si-Es-An organiseren is gegarandeerd een heerlijk weekendje weg!