Recron en Regelement Camping Si-Es-An

Op deze pagina vindt u onder andere de landelijke Recron voorwaarden en de voorwaarden die van toepassing zijn op onze camping.

Het ideale beeld is natuurlijk geen regels, helaas werkt dat niet altijd zo. Met deze regels willen we graag iedereen een zo prettig mogelijk verblijf gunnen. Samen met u als gast kunnen wij dit waarmaken.

Betalingsvoorwaarden op onze Recron camping

Wanneer u een boeking heeft geplaatst bij ons op de camping, ontvangt u van ons een bevestiging. U dient binnen 2 weken een aanbetaling te doen van 50%. Het overige bedrag dient 2 weken voor aankomst binnen te zijn. Bij niet tijdig betalen volgt 2 maal een herinnering. Wordt en dan nog niet betaald dan zullen wij verdere stappen ondernemen.

Annuleringsvoorwaarden van Camping Si-Es-An

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw vakantie moet annuleren. U kunt een annuleringsverzekering afsluiten bij uw reservering. Of een reisverzekering afsluiten bij uw verzekeraar.

Bij een annulering zonder verzekering zijn de annuleringskosten alsvolgt.

  • 15% bij annulering tot 3 maanden voor aankomst
  • 50% bij annulering tot 2 maanden voor aankomst
  • 75% bij annulering tot 1 maand voor aankomst 
  • 90% bij annulering binnen 1 maand voor aankomst
  • 100% bij annulering op de dag van aankomst

Het wijzigen van uw reservering

U kunt ten alle tijde uw reservering wijzigen mits hier de mogelijkheid voor is. Denkt u aan een dag verlengen, een upgrade maken of het wisselen van plek. Denkt u eraan dat de mogelijkheid om te verplaatsen niet altijd aanwezig is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact opnemen.