• Camping in Balkbrug
  • Groene kampeerplaatsen
  • Uitstekende faciliteiten

Bent u op zoek naar camping jaarplaatsen in Overijssel?

Wij van camping Si-Es-An hebben voor u de jaarplaats in Overijssel die u zoekt. Onze camping ligt midden het prachtige Reestdalgebied waardoor het is omringd door prachtige bossen en heidevelden waar u heerlijk kunt wandelen. Daarnaast bieden wij volop rust, ruimte en privacy voor iedereen. Onze ruime jaarplaatsen zijn geschikt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een stacaravan of een chalet.

Waarom kiest u voor een camping met jaarplaatsen?

  • Ten eerste bieden wij ruime plaatsen tot wel 300 m2!
  • Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot 10 of 16 ampère stroom.
  • Tussen de plaatsen zijn er kleine speeltuintjes voor de kinderen.
  • U heeft de keuze om een plaats te kiezen aan het water.
  • Het is ook mogelijk om uw caravan op aardgas aan te sluiten
  • Elke chalet of stacaravan kan ook aangesloten worden op ons netwerk voor internet én tv.
  • U bent welkom van 15 maart tot en met 31 oktober *plaatsen boven 200 zijn het hele jaar geschikt om te recreëren. 
 
 

Vind uw jaarplaats in Overijssel!

Bent u op zoek naar een vaste stek doch jaarplaats in Overijssel om vakantie te vieren? Midden in het Reestdalgebied op de grens met Drenthe en op steenworp afstand van het dorpje Balkbrug creëert u uw eigen vakantieplek op één van de schitterende camping jaarplaatsen van Si-Es-An. Gedurende bijna het hele jaar geniet u van de rust, ruimte maar ook van de prachtige natuur. Een lekkere lange vakantie of gewoon een dagje eruit? U hoeft alleen maar naar de camping toe waar u onder andere van uw ‘tweede huis’ kunt genieten.

Bovendien is er genoeg te beleven op onze camping met jaarplaatsen. Er zijn verschillende activiteiten op en rond om de camping voor het hele gezin. Daarnaast is er in de zomervakantie en tijdens de feestdagen ook een actief animatieprogramma voor de kinderen. Bovendien ligt midden op onze camping onze brasserie, hier kunt u heerlijk vertoeven op het zonnige terras terwijl de kinderen spelen in de grote speeltuin.

 

Komt u ook genieten van het buitenleven?

Ofwel een jaarplaats bij camping Si Es An in Overijssel vlakbij Ommen? Bijvoorbeeld lekker buiten eten, spelen, lezen of tuinieren. Maar ook koffie of thee in het zonnetje en een hapje en een drankje aan het eind van de middag onder uw eigen parasol. Geniet ook van het prachtige Reestdalgebied waar u zo in loopt wanneer u de camping verlaat! Zo beleeft u het ultieme vakantiegevoel op onze camping. Onze camping is geopend vanaf 15 maart tot en met 31 oktober.

Kortom, een plekje dat u zelf kunt inrichten naar uw wensen met input van ons! Bent u nieuwsgierig geworden naar een camping jaarplaats in Overijssel? Of wilt u meer weten? U bent van harte welkom om even rond te komen kijken! Als u vooraf even belt dan zorgen wij dat de koffie klaar staat! Bel: 0523-656534 of maak uw wensen kenbaar via het contactformulier.

 
 

-- Occasions -- 

 
 

Bekijk hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn op camping jaarplaatsen in Overijssel!

 
 
 
 
 

FAQ

Wat kost een jaarplaats?

Wij hebben 2 types jaarplaatsen. Klikt u hierboven op de button prijslijst om een actuele lijst met prijzen te zien.

Kan ik mijn auto parkeren bij mijn jaarplaats?

Ja, u mag één auto parkeren op uw plek. Een eventuele 2e auto kunt u parkeren op de algemene parkeerplaats.

Mag iemand anders op mijn jaarplaats overnachten?

Ja, familie en kennissen uit uw eigen kring mogen voor een tarief van €5,05 p.p.p.n. overnachten in uw chalet. Tot een maximum van 28 dagen. 

Mag ik mijn jaarplaats onderverhuren?

Wanneer uw chalet is goed gekeurd door secondhome check en een waarde heeft van minimaal €15.000,- mag u verhuren aan derden. Deze check en waarde bepaling dient elke 2 jaar te worden herhaald.