Camping Si-Es-An
tiny house overijssel kopen
Verkoopdag zaterdag 20 juli
Breng een bezoek aan onze eerste verkoopdag op camping Si-Es-An.
 • Moderne en exclusieve tiny houses in Overijssel
 • Recreatie en natuur gecombineerd
 • 125 dagen per jaar eigen gebruik

Vind jouw ideale tweede woning bij Si-Es-An

Tiny houses te koop in Overijssel

Op zoek naar een tiny house op een plek waar rust, ruimte en natuur samenkomen? Ontdek de moderne en exclusieve tiny houses op ons vakantiepark Si-Es-An in het idyllische Reestdal. Wij bieden een gevarieerd aanbod nieuwe tiny houses vanaf € 85.000,- k.k. voor maximaal 4 personen. Onze woningen zijn beschikbaar voor zowel eigen recreatief gebruik als verhuur. Camping Si-Es-An is een echt familiebedrijf met diverse faciliteiten zoals horeca en vele speelgelegenheden.

 
Logo

Ontdek onze te koop staande tiny houses

Waarom je moet kiezen voor een tiny house bij Si-Es-An

  Eigen gebruik en verhuur

  De tiny houses zijn ideaal als tweede woning. Je kan 35% van de tijd zelf genieten van jouw tiny house, met 25 dagen in het hoogseizoen en 100 dagen in het laagseizoen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om er iets aan te verdienen door de woning te verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt.

  Duurzaam en comfortabel

  Onze tiny houses zijn gebouwd met oog voor duurzaamheid en bieden alle moderne gemakken in een compact formaat. Ervaar hoe comfortabel en praktisch klein wonen kan zijn. De woningen staan allemaal op huurkavels. De tiny houses bieden een plek die rust, harmonie en inspiratie samenbrengen. 

  Unieke locatie in Balkbrug

  Onze kleinschalige camping bevindt zich in Balkburg op de grens van Overijssel en Drenthe. Verken per fiets of te voet de prachtige landgoederen, karakteristieke boerderijen en uitgestrekte heidevelden. Of bezoek charmante en levendige dorpjes waar altijd iets te beleven valt.

Swipe opzij voor meer afbeeldingen

 

Wie zijn wij?

Camping Si-Es-An is een echt familiebedrijf. Onze camping groeide van een kleine camping met veel rust, ruimte en natuur uit tot een sfeervolle familiecamping van 10 hectare. Op onze camping vind je naast onze nieuwe tiny houses ook kampeerplaatsen, bijzondere accommodaties en ruime jaarplaatsen. Onder leiding van de derde generatie Jarno en Willeke Keizer wordt er 4.5 hectare toegevoegd aan onze familiecamping. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op ons park.

Over ons
Over ons

Volop vermaak op bij Si-Es-An

Wanneer je een tiny house koopt bij Si-Es-An mogen jij en jouw gasten gebruik maken van uitstekende faciliteiten. Bij Camping Si-Es-An bieden wij faciliteiten voor zowel jong als oud. Wist je dat we ook samenwerken met een van de mooiste zwembaden van Nederland? Het Heuveltjesbosbad ligt op een kleine kilometer van het park en heeft onder andere een peuterbad, meerdere glijbanen, duikplanken en een zonneweide.

Wat eerdere belangstellenden ons vroegen

Wanneer mag ik gebruik maken van de tiny house?

Wanneer je een tiny house koopt bij Si-Es-An dan kan je gebruik maken van je woning wanneer het jou uit komt. Als algemene regel hebben wij dat je 25 dagen in het hoogseizoen en 100 dagen in het laagseizoen gebruik kunt maken van jouw woning. Dat betekent dat je maar liefst 35% van het jaar gebruik kunt maken van je gekochte tiny house! De rest van het jaar ontvang je een aantrekkelijk rendement over jouw tiny house.

Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een kavel voor een tiny house?

Alle tiny houses staan op huurkavels en hebben dezelfde inrichting. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 10 jaar. Als je ervoor kiest om het volledige bedrag in één keer te betalen, ontvang je 50% korting. Daarnaast is er een onderhoudspakket inbegrepen bij de huur.

Wat houdt de verhuuroptie in voor de tiny house?

Wanneer je kiest voor verhuur, ontvang je elk kwartaal een aantrekkelijk rendementspercentage over de verhuuropbrengsten van je tiny house. Bovendien word je volledig ontzorgd wat betreft verhuur en onderhoud.

Direct meer informatie

Ben je geïnteresseerd?

Vul hieronder je gegevens in om direct de brochure te bekijken. 

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.