Camping Si-Es-An
Broodjesservice

Broodjesservice

Ontdek de broodjesservice op Camping Si-Es-An

U bent lekker op vakantie, u heeft lekker geslapen en wilt ontbijten in de ochtendzon voor uw kampeerplek of accommodatie. Maak dan gebruik van onze broodjesservice! Omdat wij geen winkel hebben op de camping maar wel graag broodjes willen aanbieden voor uw ontbijt hebben wij onze broodjesservice.

Hoe kan ik broodjes bestellen?

Via onze bestelmodule kunt u broodjes bestellen. In de ochtend worden de broodjes vers voor u gebakken en kunt u deze afhalen vanaf 09.00 uur bij de receptie. Let u op dat u de avond ervoor u bestelling doorgeeft. U kunt ook direct voor meerdere dagen bestellen. Er is een ruime keuze aan broodjes, bijvoorbeeld: witte of bruine broodjes, croissants maar ook stokbroden.

Wilt u graag een uitgebreid ontbijt? Ook dat is mogelijk. U kunt niet alleen broodjes bestellen maar ook een compleet ontbijt. Bijvoorbeeld extra beleg, een gekookt eitje of een lekker glaasje jus d’orange. Er is van alles mogelijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van een ontbijt, lunch, brunch of koffietafel in onze brasserie. Dit is echter wel alleen op reservering. Vraagt u bij de receptie of de brasserie  voor de mogelijkheden.

 
 

Voordelen van onze broodjesservice

  • Keuze uit diverse broodjes
  • Compleet ontbijt 
  • Bestellen via de bestelmodule
  • Bezorgd op uw vakantieplek
 

Een greep uit ons assortiment

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten