Camping Si-Es-An
Recreatiewoning te koop Overijssel
Verkoopdag zaterdag 20 juli
Breng een bezoek aan onze eerste verkoopdag op camping Si-Es-An.
 • Vakantiewoningen te koop in Overijssel
 • Aan de grens met Drenthe
 • 19 nieuwe recreatiewoningen

Voor 125 dagen eigen (recreatief) gebruik en/of verhuur

Vakantiehuisjes te koop in Overijssel

Een plek om tot rust te komen in het Overijsselse Reestdal, dat kan met onze recreatiewoningen in Balkbrug in het noorden van onze provincie! Het kopen van een vakantiehuisje in Overijssel doe je bij Camping Si-Es-An, een écht familiebedrijf. Hier worden 19 gloednieuwe woningen vanaf € 85.000,- excl. BTW ontwikkeld, gelegen aan een prachtige visvijver. Geniet van een heerlijk uitzicht over het water, maar bovenal de rust van de natuur en dat maar liefst 125 dagen bij eigen gebruik. Daarbij kunnen je gasten en jij ook nog eens onbeperkt gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten!

 
Huisje kopen Overijssel - Si-Es-An

Onze vakantiewoningen te koop in Overijssel

De nieuwe recreatiewoningen van Si-Es-An

De woningen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 2 tot 8 personen en gebouwd met hoogwaardige materialen waaronder Thermowood. De woningen worden opgeleverd in verschillende stijlen en afmetingen, waarbij duurzaamheid een grote rol speelt: duurzaam ontwikkeld en in gebruik. Mede door onze samenwerking met NexHus weten wij zeker dat de woningen passen in de prachtige omgeving en natuur. Zo kunnen jij en je gasten zonder zorgen genieten van de rust op onze kleinschalige camping.

Een vakantiewoning kopen in Overijssel moet bij ons het gevoel van thuiskomen geven, iets wat we erg belangrijk vinden op de camping. Wij zullen u daarom vol trots ons verhaal vertellen en persoonlijk rondleiden over de camping en dit nieuwe project. Mogen wij je verwelkomen als nieuwe eigenaar van één van de 19 woningen tot onze ‘familie’?

Vakantiewoningen te koop in Overijssel

Genieten met een grote G

Hoe geniet jij bij Camping Si-Es-An?

  Eigen gebruik

  100 dagen in het laagseizoen en 25 dagen in het hoogseizoen kun je recreatief gebruik maken van jouw recreatiewoning in Overijssel.

  Verhuur

  Wanneer je niet in de woning verblijft kun je er ook voor kiezen deze te verhuren. Zo kun je naast het vertoeven in je tweede thuis ook nog eens Genieten van rendement.

  Samen Genieten

  Met je naasten in onze sfeervolle horeca of maak je samen herinneringen bij een van de vele faciliteiten op onze camping?

Het kopen van een vakantiehuisje in Overijssel

We begrijpen dat het kopen van een vakantiehuis in Overijssel een wel overwogen keuze dient te zijn en een aantal vragen met zich mee kan brengen. Daarom staan wij voor je klaar in Balkbrug om je begeleiden tijdens je zoektocht en aankoop van een nieuwe recreatiewoning. Jarno vertelt je graag meer over zijn familiebedrijf op locatie en zal je vol trots de groene camping en de woningen laten zien. Ook kun je gezamenlijk de wensen bespreken en een aankoop doen die aansluit bij jouw wensen. Plan gerust een bezichtiging op de camping, geniet vervolgens van de faciliteiten om af te sluiten met een heerlijke wandeling door de prachtige omgeving van het Reestdal.

Direct meer informatie

Ben je geïnteresseerd?

Vul hieronder je gegevens in om direct de brochure te bekijken. 

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.