• Seniorencamping
  • Gelegen in Balkbrug
  • Uitstekende faciliteiten

Op zoek naar een leuke 50 plus camping in Overijssel?

Bent u op zoek naar een 50 plus camping in Overijssel? Wij van Camping Si-Es-An kunnen u de rust, ruimte en de prachtige natuur bieden die u zoekt in een vakantie! Hoewel wij ons veel richten op gezinnen met jonge kinderen, hebben wij ook vele activiteiten voor vijftig plus. Daarnaast is het gezellig als uw (klein)kinderen op bezoek komen en zich ook kunnen vermaken op onze natuur camping in Overijssel! Si-Es-An, mooiste camping voor 50 plussers.

 
 

Heerlijk op vakantie op onze 50 plus camping in Overijssel

Wat is er te doen op onze vijftig plus camping in Nederland? Wanneer u bij ons verblijft zult u zien dat wij gastvrijheid zeer hoog in het vaandel hebben. Even een praatje maken of een kopje koffie doen vinden wij belangrijk. Wij willen graag dat u zich thuis voelt op onze vijftig plus camping nabij Drenthe! Daarnaast kunt u door de opzet van het kampeerveld leuke contacten maken en misschien samen erop uit gaan.

Fietsen of wandelen in Het Reestdal

Heerlijk fietsen of wandelen in het prachtige Reestdal? Bij de receptie kunt u verschillende wandel of fietsroutes vinden. Wanneer u onze camping verlaat loopt u zo het natuurgebied in. Wat prachtig is wanneer het in bloei staat.

Genieten bij onze sfeervolle brasserie.

Lekker op de 50 plus camping blijven? Zoek een plekje op het zonnige terras van onze brasserie, waar het al vroeg in het jaar goed vertoeven is. Een heerlijke lunch of diner of gewoon een lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Er is van alles mogelijk!

Broodjesservice met ontbijt voor op uw plek!

Of blijf lekker met een boek voor uw accommodatie zitten. U kunt gebruik maken van onze broodjesservice, deze broodjes worden ’s ochtends op uw plek bezorgd wanneer u ze de avond ervoor besteld. U heeft ook de keus uit een compleet ontbijt! Zo kunt u heerlijk ontbijten in de ochtendzon.

Centraal vlakbij voorzieningen

Onze groene camping is kleinschalig opgezet. Dit is ideaal, u heeft alle voorzieningen bij de hand. Het sanitair gebouw, dat beschikt over ruime douches, toiletten en algehele wasruimte en voorzien is van vloerverwarming,  de brasserie, receptie. Daarnaast liggen wij midden in een prachtig natuurgebied, waar u zo in wandelt of fietst! 

Wist u dat wij op onze 50 plus camping Nederland nu ook kampeerplaatsen hebben met prive sanitair? Ideaal voor u als niet meer zover kunt lopen en alles lekker bij de hand wilt hebben. 

Omgeving mooiste camping voor 50 plussers

Nederland is populair als het gaat om vakantie! Zeker voor de vijftig plus gasten. U kunt Overijssel en Drenthe met een gerust hart de mooiste provincies van Nederland noemen! Wat een toeval dat wij net op de grens van deze twee provincies liggen. U kunt alle kanten op. Een lekker dagje uit? In Overijssel kunt u onder andere gaan varen in Giethoorn of Ommen, Bezoek de beroemde tuinen van Mien Ruys of Beeldentuin in Witharen. Ontdek de gezellige dorpjes in de directe omgeving. Staphorst is prachtig om doorheen te fietsen met zijn authentieke boerderijen en klederdracht.

In Drenthe zijn diverse musea, waaronder openlucht museum Ellert & Brammert, het hunebedcentrum, maar ook Wildlands in Emmen, Museum dorp Orvelte en prachtige natuurgebieden zoals Dwingelderveld. Daarnaast beschikt ook Drenthe over pitoreske dorpjes waar gezellige horecapleintjes zijn.

In de ochtend een paar baantjes trekken? Op een kilometer afstand van onze camping nabij Drenthe vindt u openluchtzwembad Het Heuveltjesbosbad, tegen een aantrekkelijk tarief kunt u bij de receptie een tienbaden kaart kopen om even lekker te kunnen zwemmen.

 

Altijd welkom op onze vijftig plus camping in Overijssel!

U bent als 50 plus altijd welkom onze camping in Overijssel. Denkt u er wel aan dat er in het hoogseizoen wel veel gezinnen met kinderen zijn. Mocht uw familie langs willen komen dan is dit altijd mogelijk. Voor uw (klein)kinderen is er veel te beleven op de camping, bijvoorbeeld een actief animatieprogramma.

Op zoek naar een vijftig plus camping waar u kunt groepskamperen? Bekijk onze pagina!

Rust en ruimte op onze 50+ camping

  • Heerlijke wandel en fietstochten in omgeving
  • De kampeerplekken bieden rust en ruimte
  • De accommodaties zijn centraal gelegen 
  • Geniet van een heerlijke maaltijd in de brasserie

FAQ

Biedt Si-Es-An korting voor 50 plussers?

Nee, wel hebben wij een 65+ korting van 15% buiten het hoogseizoen.

Zijn er activiteiten voor vijftigplussers?

Onze camping straalt rust uit. U kunt heerlijk vertoeven op uw kampeerplek. In de zomervakantie hebben wij elke week onze bingo. En diverse workshops. Daarnaast kunt u in onze directe omgeving heerlijk wandelen en fietsen, maar zijn er ook diverse musea, tuinen en pittoreske dorpjes aanwezig.

Mogen onze kleinkinderen ook komen logeren?

Uw kleinkinderen zijn van harte welkom! Wanneer zij komen logeren kunt u dit melden bij de receptie. Zij betalen een nacht tarief van €4,55 p.p.p.n.