Camping Si-Es-An
50 plus camping in Overijssel

Ontspannen op een seniorencamping

  • Kleinschalige seniorencamping
  • Gelegen in een prachtig natuurgebied
  • Uitstekende faciliteiten zoals horeca

Ontdek de perfecte 50-plus camping in Overijssel

Bent u op zoek naar een 50 plus camping in Overijssel? Wij van Camping Si-Es-An kunnen u de rust, ruimte en de prachtige natuur bieden die u zoekt in een vakantie! Hoewel wij ons veel richten op gezinnen met jonge kinderen, hebben wij ook faciliteiten voor vijftigplussers, zoals horeca en een broodjesservice. Daarnaast is het gezellig dat als uw (klein)kinderen op bezoek komen zij zich ook kunnen vermaken bij Si-Es-An. Onze camping ligt op een prachtige locatie in het natuurgebied Het Reestal en op steenworp afstand van het dorpje Balkbrug. De omgeving is ideaal voor vele mooie fiets- en wandeltochten. Si-Es-An, is niet voor niets een van de mooiste campings voor 50 plussers.

Alles binnen handbereik op onze 50 plus camping

Op onze 50 plus camping in Overijssel staat ontspanning centraal. Gastvrijheid en een huiselijke sfeer zijn onze prioriteit, zodat u zich direct thuis voelt. Daarnaast kunt u door de opzet van het kampeerveld leuke contacten maken en misschien samen erop uit gaan. Verken de prachtige omgeving van Het Reestdal met fiets- en wandeltochten, geniet van heerlijke maaltijden in onze sfeervolle brasserie met zonnig terras of ontspan bij uw accommodatie met onze broodjesservice. Alles is binnen handbereik dankzij onze kleinschalige opzet van onze camping. En wist u dat we nu ook kampeerplaatsen met privé sanitair aanbieden? Ideaal voor u als niet meer zover kunt lopen en alles lekker bij de hand wilt hebben. 

Vind uw ideale verblijf op onze camping

Altijd welkom op onze senioren camping in Overijssel

U bent als 50 plus altijd welkom onze camping in Overijssel. Denkt u er wel aan dat er in het hoogseizoen wel veel gezinnen met kinderen zijn. Mocht uw familie langs willen komen tijdens uw vakantie dan is dit altijd mogelijk. Voor uw (klein)kinderen is er veel te beleven op de camping, zo hebben we een actief animatieprogramma. Ook kunt u bij ons groepskamperen.

Rust en ruimte op onze 50+ camping

  • Heerlijke wandel- en fietstochten in omgeving
  • De kampeerplekken bieden rust en ruimte
  • De accommodaties zijn centraal gelegen
  • Geniet van een heerlijke maaltijd in de brasserie

Verken het Reestdal: Fietsarrangementen bij Camping Si-Es-An

Si-Es-An bevindt zich op een schitterende locatie in het Reestdal, ideaal voor het maken van prachtige fietstochten. Ontdek onze speciale fietsarrangementen, speciaal voor u samengesteld.
Bekijk al onze arrangementen

Verken Overijssel en Drenthe: Het beste van twee provincies!

Nederland is geliefd voor vakanties, vooral onder vijftigplussers. Wij liggen op de grens van Overijssel en Drenthe, twee prachtige provincies. U kunt alle kanten op. Een lekker dagje uit? In Overijssel kunt u onder andere gaan varen in Giethoorn of Ommen of de beroemde tuinen van Mien Ruys of Beeldentuin in Witharen bezoeken. Ontdek ook de gezellige dorpjes in de directe omgeving. Staphorst is prachtig om doorheen te fietsen met zijn authentieke boerderijen en klederdracht. In Drenthe zijn diverse musea, waaronder openlucht museum Ellert & Brammert, het Hunebedcentrum, maar ook Wildlands in Emmen, Museum dorp Orvelte en prachtige natuurgebieden zoals Dwingelderveld. In de ochtend zwemmen? Op 1 km afstand ligt openluchtzwembad Het Heuveltjesbosbad. Koop een voordelige tienbadenkaart bij de receptie en neem een verfrissende duik.

Wat eerdere gasten ons vroegen

✦ Biedt Si-Es-An korting voor 50 plussers?

Nee, hoewel we geen specifieke korting voor 50-plussers bieden, hebben we wel een speciale aanbieding voor gasten van 65 jaar en ouder. Buiten het hoogseizoen bieden we hen een korting van 15%.

✦ Mogen onze kleinkinderen ook komen logeren?

Uw kleinkinderen zijn van harte welkom op onze camping! Als ze komen logeren, kunt u dit eenvoudig melden bij de receptie. Voor hen geldt een speciaal tarief van €4,55 per persoon per nacht. Zo kunnen ze samen met u genieten van een heerlijke vakantie in Overijssel.

✦ Is mijn huisdier welkom bij Si-Es-An?

Je hond is welkom op onze camping! Er geldt een maximum van 3 honden per kampeerplaats en in onze huisdiervriendelijke accommodaties zijn maximaal 2 honden toegestaan. We begrijpen dat uw huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van uw gezin en daarom streven we ernaar om hen een comfortabel verblijf te bieden tijdens uw vakantie.