Kamperen op een camping in het Reestdal

Kamperen in het Reestdal. Rust, ruimte en natuur! Dat vindt u in deze prachtige omgeving. Wanneer u op onze groene en natuurlijke camping verblijft, zult u ontdekken hoe ontspannen een vakantie is waar u heerlijk kunt wandelen en- of fietsen of er gezellig op uit kunt trekken met het hele gezin voor een activiteit.  Ruime kampeerplaatsen, waaronder met prive sanitair en bijzondere accommodaties geschikt voor 2 tot 7 personen. Samen met onze goede faciliteiten is een vakantie bij ons genieten met de grote G. Onze camping in het Reestdal is geschikt voor jong en oud!

Onze ruime kampeerplaatsen (tot 140m2) zijn uitermate geschikt voor een goede vakantie in het Reestdal. Allen voorzien van een watertappunt en gratis wifi. Daarnaast beschikken onze plus plaatsen prive sanitair plaatsen over een coax aansluiting voor tv en eigen afvoer. Maar natuurlijk zijn onze plaatsen met prive sanitair luxe omdat u gebruik kunt maken van uw eigen unit met sanitair. Ideaal voor u als gezin of wanneer u misschien slecht ter been bent. Alles dicht bij de hand. Onze kampeervelden zijn ruim opgezet, en zijn voorzien van zonnige plaatsen zodat u altijd lekker van het zonnetje kunt genieten! 

Huur een accommodatie op onze Reestdal camping

Bijzonder overnachten? Ja zeker! Wij bieden diverse authentieke accommodaties aan. Denkt u aan een skycabin hoog tussen de bomen, een luxe loft met wellness, safaritent met speelhoek of onze nieuwe aanwinst de tiny house! Stuk voor stuk unieke accommodaties met ieder zijn eigen verhaal. Natuurlijk, sfeervol, gezellig en knus. Wat heeft u nodig voor een goede vakantie? Nou, een accommodatie waar u kunt onstpannen en genieten met uw gezelschap. En dat kunnen wij u bieden. Voor iets meer ruimte en comfort kunt u een kijkje nemen bij onze bos en happy bee lodges. De accommodaties liggen centraal op de camping. Doordat onze Reestdal camping niet heel groot is, bent u altijd vlakbij onze facilteiten! Zo zou uw kind alleen op pad kunnen naar de speeltuin of kunt u even snel op en neer voor een ijsje bij de snackcorner.

Goede voorzieningen en de leukste activiteiten

Genieten, ontspannen, lekker spelen, eten en drinken. Het kan allemaal op onze Reestdal camping! Te beginnen met onze sfeervolle brasserie. Het hart van onze kleine camping. Hier kun je terecht voor lunch, diner of kopje koffie met heerlijke huisgemaakte lekkernij! Vanaf het terras heeft u directe toezicht op de speeltuin wat ideaal is wanneer u met kinderen bent! Ook binnen is er een kleine speelhoek. 

Daarnaast ons sanitairgebouw. Verwarmd in de koudere periodes, voorzien van mengkranen, een baby room en een ruimte voor wassen en drogen. 

Tijdens de vakanties bieden wij leuke animatie aan voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Uitstapjes naar de boerderij of het bos, knutselen, dansen, spelletjes en nog veel meer. het animatieteam staat klaar om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te geven! 

Maar ook in onze directe omgeving zijn verschillende actieve uitjes. Attractiepark Slagharen, Wildlands maar ook de Drentse koe, bootje varen (Ommen of Giethoorn) etc. 

U zult zeker een gevarieerde actieve vakantie hebben wanneer u onze camping in het Reestdal bezoekt!

Faciliteiten op onze Camping in het Reestdal

  • Sfeervolle brasserie met uitzicht op speeltuin
  • Actieve animatie in vakanties
  • Het Reestdal, prachtig wandelen of fietsen
  • Natuurlijke speeltuin, pannakooi en airtrampoline
  • Verwarmd sanitairgebouw
  • Centraal tussen verschillende uitjes in de omgeving
Kinderen spelen

Ontdek het Reestdal

Op een steenworp afstand vind je het idyllische beekje de Reest. Dit beekje vormt de grens tussen de provincies Overijssel en Drenthe. De Reest kronkelt zich een weg door Het Reestdal. Dit natuurgebied is één van de mooiste gebieden in Oost Nederland en leent zich voor prachtige tochten. Diverse landerijen, heide velden en authentieke boerderijen hebben hun plek gevonden in dit historische gebied waar ook onze prachtige Reestdal camping zich mag bevinden.

Fietsen en wandelen in Het Reestdal

Vanaf onze camping kunt u diverse wandel- en of fiets tochten starten om zo het Reestdal te verkennen. Met de app wandelen/fietsen in Overijssel kunt u verschillende routes opzoeken die alle richtingen op gaan. Als u de camping afloopt kunt u direct de bossen in, loop over de heidevelden, de smalle bospaadjes of over Bartjes bruggetje! Een bekend fenomeen in het Reestdal. Voor fietstochten kunt u net iets verder. Het Reestdal rijkt tot verschillende dorpen en gehuchten in onze buurt. Elke plek heeft zo zijn charme en diverse bezienswaardigheden of horeca zult u tegenkomen onderweg welke zeker een bezoekje waard zijn. 

 

Dorpen en steden 

Ondanks dat wij in het buitengebied liggen midden in het Reestdal zijn er toch diverse dorpen en steden in onze directe omgeving. Hanze stad Zwolle of bruisend Ommen zijn gezellige steden om leuk te winkelen of om één van de leuke terrasjes te bezoeken. Kleinere dorpjes zoals Dedemsvaart, Nieuwleusen kun je bezoeken voor de nodige winkels. Denk aan een supermarkt, bakkerij, drogist en een aantal kledingwinkels. 

Leuk voor het hele gezin 

Eigenlijk is het altijd goed vertoeven op onze familiecamping in het Reestdal voor het hele gezin. Wil je ontspannen? Dan kan dat bij je accommodatie of kampeerplek. Willen de kinderen spelen? Dan kunnen ze uren bij de animatie of in de speeltuin ravotten. Lekker eten? De brasserie is alle dagen geopend. Of er lekker op uit in de omgeving? Heel veel verschillende museau, pretparken, speeltuinen etc etc. Een vakantie op onze natuurlijke camping in het Reestdal is gegarandeerd TOP 

 

Reserveer onze camping in het Reestdal

Een sfeervolle accommodatie of een heerlijke zonnige kampeerplek voor uw caravan, camper of tent. Voor jong en oud is een vakantie op onze Camping in het Reestdal genieten met de grote G. Boek nu en de voorpret kan beginnen!

 

natuurlijk kamperen