Camping Si-Es-An

Camping met speeltuin

Onbeperkt veel spelen op onze camping met speeltuin

Compleet vernieuwd in 2022, onze speeltuin! Natuurlijk spelen in een prachtige omgeving. Dat is wat wij willen uitstralen met onze speeltuin vol met natuurlijk gebouwde speel attributen. Leuk, verrassend en spannend! De kinderen kunnen compleet hun eigen spel bedenken bij de verrassende speeltoestellen. Lekker in de zon of beschut onder de bomen als het warm is. Het kan allemaal! Dat in combinatie met kamperen of overnachten op onze kleine camping met speeltuin, is hét recept voor een top vakantie met goede faciliteiten!

Water en zand, de perfecte combi voor veel speelplezier

In onze waterbaan met pomp kan heerlijk gesmeerd worden met water. Het water komt tot je enkels dus het is veilig voor iedereen! Maak een baan vrij waar het water doorheen kan lopen of bouw van modder een mooi zandkasteel!  Lekker smeren met water en zand, dat is toch geweldig! De kinderen kunnen naast de waterbaan een thee kransje houden met zelfgemaakte zandkoekjes, bedenk het maar! Urenlang speelplezier. Met water en zand vermaken ze zich de hele dag! Terwijl u ontspant op uw vakantieplek of met een klein beetje toezicht vanaf het terras!

Wat maakt onze speeltuin uniek?

  • Natuurlijk spelen
  • Lekker smeren met water en zand
  • Schommelen, glijden en springen
  • Uniek in de omgeving
  • Toezicht vanaf het terras
  • Kinderen bedenken hen eigen spel

Speeltuin centraal op ons vakantiepark met speeltuin

Doordat wij een kleinschalige camping zijn, zult u zien dat onze speeltuin centraal ligt tussen horeca, kampeervelden en accommodaties. Uw kind hoeft nooit ver te lopen. Door de gemoedelijke sfeer zal uw kind zich snel thuisvoelen en gauw de weg terug vinden. U heeft vanaf het terras toezicht maar uw kind zal zich snel op zijn of haar gemak voelen en alleen naar de speeltuin gaan. Des te meer ontspanning voor u als ouder! De kinderen kunnen lekker hun spel spelen waardoor u ook geniet! Daarnaast zijn er op een aantal kampeervelden ook speeltoestellen zodat de allerkleinsten nog een beetje dichtbij kunnen blijven.

Speeltuin
terras

Uitzicht op de speeltuin vanaf het terras

Onze brasserie vormt het knusse hart van onze camping met speeltuin. U heeft vanaf het terras direct toezicht op de speeltuin, maar ook op onze pannakooi en airtrampoline. 

De kinderen willen vaak lekker spelen en niet wachten op het eten. Zo kunt u als ouder genieten van een lekker drankje, terwijl de kinderen zich nog even kunnen uitleven voordat het eten komt! Wederom ontspanning voor iedereen. Ideaal en het geeft een gemoedelijke sfeer voor iedereen. Een restaurant met terras, een dikke pluspunt voor onze camping met speeltuin!

Boek uw vakantie op onze camping met speeltuin

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Heeft u al zin in een heerlijke gezinsvakantie waar u als ouder kunt ontspannen en als kind lekker kunt spelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

op ons vakantiepark met speeltuin bieden wij diverse kampeerplaatsen aan maar beschikken wij ook over bijzondere accommodaties waar het heerlijk vertoeven is voor het hele gezin!