Camping Si-Es-An
Reestdal outdoor

Reestdal outdoor

Reestdal outdoor

Met het uitbreiden van ons terrein hebben wij ook een nieuwe faciliteit mogen toevoegen aan onze lijst.

Wij zijn heel enthousiast dat wij Reestdal outdoor aan jong en oud kunnen aanbieden! 

Op de camping vlakbij de ingang, ligt Reestdal outdoor. Een prachtig buitensport- en recreatiecentrum waar jullie als gast  gebruik van kunt maken. Naast dat jullie tegen een gereduceerd tarief kunnen meedoen aan de groepslessen zoals bootcamp (in de prachtige natuur), survival (op het professionele survivalpark) en crossfit (onder professionele begeleiding), zijn er ook tal van activiteiten die wij, Si-Es-An samen met Reestdal outdoor organiseert. 

Zo kunnen de kinderen in het hoogseizoen survivallen op het grote survivalpark en is er tevens de mogelijkheid om op zondag mee te doen met de ouder-kind survival. Daarnaast zullen er enkele grote activiteiten plaatsvinden, waarbij je kan denken aan bijvoorbeeld Expeditie Robinson. Met vuurproeven, puzzelproeven, eetproeven en krachtproeven is er vermaak voor jong en oud! 

Mocht je meer willen ervaren of informatie willen, dan kun je altijd contact opnemen via info@reestdaloutdoor.nl voor groepsuitjes zoals Archerytag, survival, Expeditie Robinson, Kamp van Koningsbrugge en meer waar u met acht of meer mensen een extra sportieve activiteit kunt beleven!  

 
 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten