Camping Si-Es-An
 Chalet kopen op camping
Verkoopdag zaterdag 20 juli
Breng een bezoek aan onze eerste verkoopdag op camping Si-Es-An.
 • Chalets van 2 tot 8 personen
 • Gelegen in Balkbrug, Overijssel
 • Al vanaf €85.000,- excl. btw

Genomineerde ANWB-camping van het jaar 2024

Koop jouw eigen chalet op onze camping

Wil je een chalet kopen op een camping? Vanaf nu is het mogelijk om eigenaar te worden van een van onze 19 vakantiewoningen aan onze visvijver. Gelegen in het Overijsselse Balkbrug vind je onze camping te midden van natuurgebied Het Reestdal. De chalets op onze camping zijn in verschillende stijlen, grootte en aantal personen te kopen en zijn al beschikbaar vanaf €85.000,- excl. btw. De woning mag je tot wel 125 dagen per jaar zelf gebruiken. In de periodes daarbuiten ontvang je rendement over de verhuuropbrengsten.  

 
Chalet kopen op camping

Op onze camping staan de volgende chalets te koop:

Wat camping Si-Es-An zo uniek maakt:

  125 dagen eigen gebruik

  Wanneer je een camping huisje koopt, heb je de mogelijkheid om deze tot 125 dagen in het jaar zelf te gebruiken. Het gaat hierbij om 25 dagen in het hoogseizoen en 100 dagen in het laagseizoen

  Familiecamping

  Camping Si-Es-An is een echt familiebedrijf dat al drie generaties meegaat. Dit zie je ook terug als eigenaar van een chalet op ons vakantiepark. Persoonlijk, kleinschalig en aandachtig zijn onze pijlers. 

  Positieve beoordeling van gasten

  Van onze campinggasten vragen wij altijd hun waardevolle mening. Hiermee kunnen we onze processen en het park nog beter laten aansluiten op de wens van de vakantiegast.

Een camping huisje kopen

Het kopen van een huisje op onze camping biedt verschillende voordelen. Zo kun je op elk moment gebruikmaken van alle faciliteiten die onze camping te bieden hebben. Denk aan eet- en drinkgelegenheden, vermaak voor de kinderen en het nabijgelegen zwembad. Daarnaast zorgt onze professionele verhuurorganisatie voor het beheer, onderhoud en de verhuur van jouw vakantiehuis op onze camping. Maak 125 dagen per jaar zelf gebruik van de accommodatie en geniet daarnaast van de opbrengsten uit verhuur. 

Een huisje kopen op ons vakantiepark moet direct een gevoel van thuiskomen geven, iets wat wij als familiebedrijf erg belangrijk vinden. Graag laten we je een keer persoonlijk onze woningen zien van 2 tot 8 personen.

Ligging van camping Si-Es-An

Wat eerdere belangstellenden ons vroegen:

Zijn de accommodaties op jullie camping duurzaam?

Alle te koop aangeboden huisjes op onze camping zijn met oog voor de natuur gebouwd. Zo zijn ze volledig gasloos en voldoen ze aan de laatste duurzaamheidseisen. Voor ons is het natuurlijke een belangrijk aspect en willen daarom dat de woningen naadloos aansluiten op de omgeving. 

Wat zijn de voordelen wanneer ik een periode geen gebruik maak van mijn woning?

Wanneer je de recreatiewoning niet zelf gebruikt dan kunnen wij de woning beschikbaar stellen voor verhuur. Onze verhuurorganisatie regelt verder alles voor de vakantiegast. Na vertrek zal de woning door ons worden schoongemaakt en wordt een deel van de verhuuropbrengsten automatisch overgemaakt naar jouw persoonlijke rekening. Zo profiteer je ook nog van een passief inkomen. Wil je graag meer weten?

Direct meer informatie

Ben je geïnteresseerd?

Vul hieronder je gegevens in om direct de brochure te bekijken. 

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.