Camping Si-Es-An
Activiteiten voor het hele gezin

Activiteiten voor het hele gezin

Activiteiten in de omgeving voor het hele gezin!

Op camping Si-Es-An is er al veel voor de kinderen te doen. Daarnaast zijn er ook veel verschillende activiteiten in de omgeving voor het hele gezin. Zo zijn er kleinschalige, maar ook grote unieke attracties te bezoeken.

  • Bijvoorbeeld de koesafari in het Vechtdal.
  • Daarnaast is speelboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold erg leuk voor het gezin.
  • Blijft u liever in de buurt? Bezoek dan speelnatuurpad bij bezoekerscentrum de Wheem van Landschap Overijssel dat hier om de hoek ligt.
  • Voor de actievelingen zijn er verschillende wandel- en fietsroutes geschikt voor het hele gezin.
  • Maar ook het Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo in Emmen zijn leuke activiteiten voor het hele gezin.

Ontdek de mogelijkheden

Liever een van de rustige activiteiten?

Bezoekt u dan verschillende musea in de omgeving.

Zowel de kalkovens in Dedemsvaart als ’t Stadhuus in Hardenberg zijn interessante locaties. Ten slotte kunt u in de avond de gezelligheid opzoeken in theater de Voorvegther in Hardenberg of bij de Gashouder in Dedemsvaart.

Een balletje slaan? Ontdek een van de mooiste bosbanen van Nederland. Deze 18 holes wedstrijdbaan en 9 holes par 3 baan bieden prachtige uitdagingen voor zowel de hoge als de lage handicapper. Snelle greens, pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen laten uw golfhart sneller kloppen. Niet voor niets schaart Leading Courses Hooge Graven Golfclub Ommen onder de 25 mooiste banen van ons land.

De ontspannen sfeer op de club en ons gastvrije restaurant maken uw sportieve dag op Hooge Graven Golfclub Ommen compleet. U bent van harte welkom!

Kortom er is voor het hele gezin wat te beleven wanneer u bij ons komt kamperen op onze kindvriendelijke camping, zowel met mooi als met slecht weer zijn er leuke activiteiten te doen. Wilt u meer te weten komen over uitjes voor het gezin?

Gezellige dorpen en steden

Buiten diverse activiteiten die u kunt ondernemen, kunt u natuurlijk ook gewoon gezellig op pad gaan om diverse pitoreske dorpjes in onze omgeving te ontdekken. Dorpjes in onze omgeving zoals, Ommen, Hardenberg of Zwolle beschikken over vele gezellige horeca en leuke winkeltjes. Daarnaast is museum dorp Orvelte of Giethoorn een sfeervolle plaats om een dag rond te brengen. Ontdek de prachtige omgeving, huur een bootje, pak de fiets en ga er lekker op uit met uw partner of gezin! In de omgeving van Si-Es-An, camping Overijssel is voor een ieder wel iets te beleven!