Camping Si-Es-An
Horeca

Horeca

  • Camping in Balkbrug
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Google review score van 4,5 sterren

Eten op de camping

Camping Si-Es-An heeft diverse mogelijkheden als het aankomt op eten op de camping. Wanneer je op vakantie bent, wil je genieten van het optimale vakantie gevoel. Je wilt niet iedere dag te hoeven koken of vroeg naar buiten te hoeven om verse broodjes te kunnen kopen. Omdat wij jouw vakantie ervaring optimaal willen maken, heeft Si-Es-An Camping Overijssel verschillende horeca mogelijkheden.

Complete familiecamping Nederland

Door ons brede aanbod aan horecagelegenheden en faciliteiten mogen wij ons een complete familiecamping in Nederland noemen. Er zijn verschillende leuke dingen te doen op het camping terrein zelf, zoals sporten en spelletjes doen op het grote speelveld of spelen in de speeltuin voor de kinderen. Maar ook zeker in de omgeving zijn er genoeg activiteiten te ondernemen voor jong en oud! Omdat er zoveel te doen is, hoeft niemand zich te vervelen!

Broodjes service

Gebruik maken van onze broodjesservice is erg gemakkelijk, omdat je enkel je bestelling hoeft door te geven via onze bestelmodule.  Onze medewerkers bezorgen dan de volgende ochtend jouw verse broodjes bij jouw accommodatie of kampeerplaats

Brasserie de Boerderij

Bij Brasserie de boerderij zijn de mogelijkheden erg breed. Je kunt namelijk gezellig langskomen voor een high tea, daarnaast ook verzorgen wij kinderfeestjes en andere feesten en partijen. Onze horeca gelegenheden maken ons dus een complete familiecamping in Nederland!

Waarom is de horeca van camping Si-Es-An goed?

  • Broodjesservice
  • Lunchen bij Brasserie de Boerderij
  • Dineren bij Brasserie de Boerderij
  • Google review score van 4,5!