Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van onze eerdere gasten. Lees alle ervaringen en laat je overtuigen!

72 beoordelingen
 1. 8,2

  Het huisje zelf, erg fijne bedden, fijne douche!! Onwijs schoon, goede hulp van balimedewerker. Er was een probleem mey ons huis en we kregen meteen een nieuwe sleutel + ontbijt. Al bij al: goed verblijf, fijn weekend gehad :). Bedankt! PS: Staat wel een spellingsfout in bovenstaand bericht: 'een cijfer 1 betekenT'.

  Januari 2024 - Maarten d. verbleef in Tiny house | 4 persoons 

 2. 9,5

  Was heerlijk. Sauna en hottub (in de sneeuw) was geweldig. Heerlijk geslapen en ontbeten. Bed heeft 2 losse matrassen, was het enige wat niet zo prettig was voor de rest een heerlijk weekend

  Januari 2024 - Michele B. verbleef in Luxe loft | 2 persoons 

 3. 8,3

  We hebben tweemaal voor meerdere nachten in de luxe loft verbleven. Het is luxe, van alle gemakken voorzien en erg schoon. We hebben genoten van de rust en alles wat de loft te bieden heeft. Er is een klein keuken hoekje met 2 pitten en koelkast met vriesvakje. De badkamer is zeer netjes met een heerlijke regendouche. Er is een comfortabel zitje met tafel en lekker veel kussens om in te settelen. En er is aan zoveel kleine dingen gedacht, wat het verblijf perfect maakt. Bijvoorbeeld: een hor voor het badkamerraam, de tv kan draaien (dus kijken op bed of in het zitje), de auto kan pal naast de accommodatie geparkeerd worden, een grote kast voor de bagage en veel 'kastruimte' om het bed heen, doekenset voor de keuken, contactloos bezorging van ontbijt via een luik enz. We hebben beide keren in de winter hier vertoefd, maar in de zomer kun je heerlijk de openslaande deuren openen en op het eigen terras zitten.

  December 2023 - Mariëlle T. verbleef in Luxe loft | 2 persoons 

 4. 7,7

  Wohnmobilplätze sind auf der Zufahrt und somit außen vor...man fühlt sich nicht zugehörig. Keine Kinderwaschbecken und Kinderduschen

  Augustus 2023 - Stephan W. verbleef in Camperplaats de Luxe  

 5. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Juli 2023 - Lynsey H. verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair de luxe 

 6. 8,5

  We had place nr 58 and it was somekind of route to toilet. Many old people walk trough the place and it stopped when we did some parrigade to the roud. It was good idea for us but not them. But your campsite was very good thanks for that. Have a nice summer sesong.

  Juni 2023 - Aku P. verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair de luxe 

 7. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2023 - Martin K. verbleef in Comfortplus plaats 

 8. 9,5

  Geen recensie achtergelaten

  April 2023 - Alma B. verbleef in Basisplaats 

 9. 8,9

  Wat ik vooral erg heb gewaardeerd is de klantvriendelijkheid. We hadden een fout gemaakt bij het boeken, maar dat werd heel fijn opgelost! Verder de combinatie van ongedwongen sfeer, maar toch een professionele service. Het huisje, de sky cabin, is heel leuk en origineel!

  Februari 2023 - George D. verbleef in Skycabin | 4 persoons 

 10. 10

  Wij hebben genoten van een luxe nachtje weg met heerlijk eten, komen zeker weten terug!!

  Februari 2023 - Helien D. verbleef in Luxe loft | 2 persoons 

72 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.