Camping Si-Es-An
natuur

Basisplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Parkeren bij accommodatie
 2. Wifi

Kamperen

 1. 10 ampère stroom
 2. 100 m2
 3. Dichtbij sanitairgebouw
 4. Dichtbij speeltuin
 5. Elektra
 6. Schaduw plaats
 7. Zonnige plaats
 8. Watertappunt
 

Omschrijving

Boek een ruime, zonnige basisplaats op Si-Es-An. Met eigen watertappunt en gratis gebruik van wifi. Natuurlijk kamperen, rust en ruimte.

Gezelligheid ten top op de basisplaats van Si-Es-An!

⛺Natuurlijk kamperen op een nette plaats, van alle gemakken voorzien.
Onze basisplaatsen zijn verdeeld over 2 kampeervelden. Waarbij we de Pinkenweide ook als groepsveld gebruiken! Deze kampeerplaatsen zijn 100 m2, voorzien van eigen watertappunt, gratis wifi en hebben 10 ampère stroom. Zonnige kampeerplaatsen op een gezellig kampeerveld.

🚿Sanitairgebouw
Met ingang van seizoen 2024 beschikken wij over 2 sanitair gebouwen welke heerlijk verwarmd zijn op de koude dagen. Deze kun je vinden tegen over de brasserie en achter de receptie. Hier vind je naast douches en toiletten ook kinder sanitair (bij receptie uitgebreider) een wasmachine en droger (Bij gebouw brasserie). Ook de cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw bij het chemisch toilet.

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken!  De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen! Achter de brasserie ligt ook nog de pannakooi waar een leuk bal spel gedaan kan worden of de airtrampoline voor coole kunstjes!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Een kindvriendelijke vakantie
Op één van onze basisplaatsen! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

Virtuele tour

40 recensies


 1. 6

  Ontluchtingssleutel onhandig. Kraan voor tanden poetsen onhandig. Pasje voor douchen onhandig met aan en uit. Warm en koud water draaien niet makkelijk maar zwaar, moest beide handen gebruiken.

  Juni 2024 - v.

 2. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2024 - Martijn v.

 3. 8,5

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Ina L.

 4. 8,5

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - R. R.

 5. 9,7

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - B.J H.

 6. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Eddie S.

 7. 8,5

  Uitbreiding van het aantal douche's en wc's.

  Mei 2024 - R. K.

 8. 8,5

  Prima camping, ga zo door

  Mei 2024 - Martijn v.

 9. 9,4

  Uitchecken beetje omslachtig

  Mei 2024 - J. D.

 10. 9,3

  schoonmaken toiletten niet 's ochtends tussen 7 en 8 uur, maar op een ander tijdstip

  Mei 2024 - V B.

 11. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Tieke P.

 12. 7,8

  Het sanitair was voor ons nogal ver weg. De verlichting langs de Schapenstreek is verblindend. Het licht is zo fel dat je fietsers en voetgangers laat ziet. Stilte (of in ieder geval gedempt praten) na 10 uur 's avonds zou fijn zijn. Dat was bij onze buren in de huisjes niet het geval. Omgevingslawaai van de weg (voor - zoals overal - de motorfietsen Streekproducten en brood etc. nogal prijzig. Auto route via Balkbrug lijkt mij het handigst (Tom tom heenweg nogal omslachtig)

  Mei 2024 - L B.

 13. 7,8

  Op meerdere velden bij de plaatsen vuilwater afvoer aanleggen. Wisten in eerste instantie niet waar ik de vuilwater moest legen.

  Mei 2024 - Rene H.

 14. 10

  Als ik zoek naar een tip, dan zou de overweging kunnen worden gemaakt om ook pizza's toe te voegen met andere soorten vlees dan varkensvlees? Dus een pizza zonder varkensvlees, maar wel met rund of kip bijvoorbeeld of met een gorgonzola of zo?

  Mei 2024 - w.

 15. 8

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Joja K.