Camping Si-Es-An
natuur

Basisplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Parkeren bij accommodatie
 2. Wifi

Kamperen

 1. 10 ampère stroom
 2. 100 m2
 3. Dichtbij sanitairgebouw
 4. Dichtbij speeltuin
 5. Elektra
 6. Schaduw plaats
 7. Zonnige plaats
 8. Watertappunt
 

Omschrijving

Boek een ruime, zonnige basisplaats op Si-Es-An. Met eigen watertappunt en gratis gebruik van wifi. Natuurlijk kamperen, rust en ruimte.

Gezelligheid ten top op de basisplaats van Si-Es-An!

⛺Natuurlijk kamperen op een nette plaats, van alle gemakken voorzien.
Onze basisplaatsen zijn verdeeld over 2 kampeervelden. Waarbij we de Pinkenweide ook als groepsveld gebruiken! Deze kampeerplaatsen zijn 100 m2, voorzien van eigen watertappunt, gratis wifi en hebben 10 ampère stroom. Zonnige kampeerplaatsen op een gezellig kampeerveld.

🚿Sanitairgebouw
Met ingang van seizoen 2024 beschikken wij over 2 sanitair gebouwen welke heerlijk verwarmd zijn op de koude dagen. Deze kun je vinden tegen over de brasserie en achter de receptie. Hier vind je naast douches en toiletten ook kinder sanitair (bij receptie uitgebreider) een wasmachine en droger (Bij gebouw brasserie). Ook de cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw bij het chemisch toilet.

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken!  De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen! Achter de brasserie ligt ook nog de pannakooi waar een leuk bal spel gedaan kan worden of de airtrampoline voor coole kunstjes!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Een kindvriendelijke vakantie
Op één van onze basisplaatsen! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

Virtuele tour

14 recensies


 1. 9,5

  Geen recensie achtergelaten

  April 2023 - Alma B.

 2. 7,8

  Extra toilet bij kampeer veld

  Oktober 2022 - v.

 3. 7,3

  In rustige tijden de helft van de voorzieningen(heren of damesgedeelte) sluiten en het deel dat in gebruik is dagelijks schoonmaken.

  Oktober 2022 - Grietzen S.

 4. 8,8

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - M J.

 5. 5,8

  broodjesservice kindvriendelijk en schoonmaak zijn voor ons niet van toepassing

  September 2022 - A.J.J. S.

 6. 9,8

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - FR V.

 7. 10

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - M. W.

 8. 9,3

  Helaas was onze eerst nacht erg kort ivm een vaste gast die tot half 3 bleef doorkletsen en zelfs na 2 x verzoek om stil te zijn ook nog agressief werd ivm overdadig drank gebruik. Beheer heeft e.e.a goed opgepakt en geregeld. Ik kom graag weer terug echter niet op nr 42. Ons verder verblijf was prima, tevens was lunchen en dineren bij jullie een feest. Fijn personeel!

  September 2022 - Andre N.

 9. 8,5

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - Harm H.

 10. 8,2

  Misschien de sta plaatsen die nu erg modderig waren verharden met honingraat stenen, dan loop je niet alles modder je caravan of tent in.

  September 2022 - Andre H.

 11. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  April 2022 - Sjaak V.

 12. 7,8

  muziekje op de achtergrond in het toiletgebouw zodat je niet hoort wat je niet wil horen lage afrastering op terrein waar wij stonden richting toiletgebouw niet goed zichtbaar in het donker misschien vervangen door langere palen met plank

  April 2022 - J. V.

 13. 7,7

  Op zondag waren de toiletten niet echt schoon.

  Maart 2022 - J. D.

 14. 9,2

  Als jullie adverteren met verwarmd sanitair, dan zou dat ook zo moeten zijn. Hebben we weinig van gemerkt.

  Maart 2022 - fer r.