Camping Si-Es-An
Vakantiehuis eigen gebruik
Verkoopdag zaterdag 20 juli
Breng een bezoek aan onze eerste verkoopdag op camping Si-Es-An.
 • 125 dagen eigen gebruik
 • Vakantiewoningen in Balkbrug
 • Onbeperkte toegang tot de faciliteiten

In het Reestdal op de grens met Drenthe

Jouw vakantiewoning voor eigen gebruik

Op camping Si-Es-An, een echt familiebedrijf, kun je 35% van het jaar recreatief gebruikmaken van jouw vakantiehuis. Dat is welgeteld 125 dagen, waarvan 100 in het laagseizoen en 25 in het hoogseizoen! Een recreatiewoning voor eigen gebruik moet een plek zijn waar je kunt ontspannen, de rust kunt beleven en de natuur ervaren. Waar kan dat nu beter dan midden in natuurgebied het Reestdal op onze camping? Op een rustig gelegen plek op de camping worden 19 nieuwe recreatiewoningen gebouwd vanaf € 85.000,-, ieder met uitzicht op de visvijver.

 
Huisje voor eigen gebruik

Staat jouw tweede thuis hier tussen?

De recreatiewoningen (voor eigen gebruik)

Onze woningen zijn met zorg geselecteerd om een aantal redenen. Eén van die redenen is duurzaamheid. Een (t)huis waar je lange tijd kunt genieten zonder zorgen, maar ook nog eens duurzaam ontwikkeld. Zo zijn de recreatiewoningen volledig geïsoleerd, onderhoudsvriendelijk en vanwege de grote raampartijen wordt de omgeving verbonden met het interieur. Ook dienen de woningen te passen bij de omgeving van het Overijsselse landschap. Zo bieden wij woningen aan voor gezelschappen vanaf 2 personen tot 8 personen. Ideaal als je er dus even tussenuit wilt met je naasten. 

Bovenal bieden de woningen jou de mogelijkheid om dagelijks te genieten van al het natuurschoon van het Reestdal. Trek eropuit in dit eeuwenoude landschap en geniet van al het groen dat de omgeving rijk is. Dit alles op steenworp afstand vanaf jouw recreatiewoning bij Camping Si-Es-An in Balkbrug.

Vakantiewoning eigen gebruik

Een vakantiehuis voor eigen gebruik bij Si-Es-An:

  Kleinschalig genieten

  Een eigen huisje op een camping kopen? De kleinschaligheid en gemoedelijkheid van Si-Es-An is overal te merken. Wij houden van de sfeer van de omgeving en van heerlijk vertoeven in alle rust. Dit merk je overal op de camping.

  Duurzaam recreëren

  Duurzaam in gebruik en duurzaam gebouwd. Dat zijn onze nieuwe woningen op de Reestdal weide. Kunststof geïsoleerde onderhoudsvrije kozijnen en volledig van het gas af. Dat is natuurlijk genieten. 

  Genieten met de grote G

  Onbeperkt toegang tot de faciliteiten en bovenal de omgeving. Heerlijk eten in 'Brasserie de Boerderij' of een snelle hap in de snackcorner. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de diverse speeltuinen, op de airtrampoline en in de pannakooi.

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Welke type woningen hebben jullie allemaal?

Bij Si-Es-An kun je tiny houses kopen, maar ook grotere vakantiewoningen vanaf 8 personen allemaal gelegen van aan de visvijver. Volledig duurzaam en van het gas af, geschikt om te verhuren of voor eigen recreatief gebruik.

Wie is de eigenaar van camping Si-Es-An?

Si-Es-An is een echt familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en beleving. Dit wordt al drie generaties doorgegeven. Op dit moment staan Willeke en Jarno Keizer aan het roer. Zij zullen je ook persoonlijk rondleiden over de camping!

Direct meer informatie

Ben je geïnteresseerd?

Vul hieronder je gegevens in om direct de brochure te bekijken. 

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.