Camping Si-Es-An
Gezellige dorpen en steden

Gezellige dorpen en steden

Gezellige dorpen en steden in de omgeving

Camping Si-Es-An is prachtig centraal gelegen tussen gezellige dorpen en steden. Wanneer u op de camping bent kunt u zich terugtrekken in de rust en ruimte van de natuur. Maar u kunt er ook op uit trekken en prachtige, gezellige dorpen en steden bezoeken. Waar u kunt genieten van bijvoorbeeld de gezellige terrasjes. Maar ook de verschillende musea’s en bezienswaardigheden zijn leuk om als gezin naartoe te gaan.

Er zijn diverse opties voor uw vakantie op Camping Si-Es-An. Kiest u bijvoorbeeld voor één van onze kampeerplaatsen, onder andere basis, comfort of een plaats met privé sanitair. Daarnaast hebben wij ook diverse verhuuraccommodaties beschikbaar op onze camping die geschikt is voor gezinnen maar ook voor de 50 plus gasten. Genoeg keuze om bij ons te verblijven, wanneer u een bezoekje wilt brengen aan één van de gezellige dorpen en steden hier in de omgeving.

 

Dedemsvaart

Het dorpje Dedemsvaart ligt op een steenworp afstand van onze camping. Hier kun je de grote boodschappen doen, musea en tuinen bezoeken of gewoon een terrasje pikken! 

Ommen

Het gezellige dorp Ommen is heel toeristisch! Ontdek gezellige terrasjes, ga varen op de Vecht of duik de winkelstraat in om eens rond te snuffelen. Daarnaast kun je ook heerlijk wandelen en is ijssalon Ekkelenkamp een hotspot in dit bruisende dorp!

Zuidwolde

Een idyllisch dorpje in Drenthe. Fiets of wandel er eens door heen, of langs de prachtige natuur in de directe omgeving. Zuidwolde beschikt over een thermen sauna, sfeervolle restaurants, leuke winkeltjes en een museum. 

Nieuwleusen

Een kleinschalig dorpje in het Vechtdal. Dat is Nieuwleusen. De gangbare winkels zijn aanwezig, een paar terrasjes en museum Palthehof is interessant wanneer je meer over de historie van de omgeving wilt weten. 

Zwolle

Hanzestad Zwolle. Heerlijk vertoeven voor een dag. Lekker shoppen in de grote winkels of de leuke boetiekjes in de zijstraatjes. Een terrasje pikken in de middenstad of een dagje uit met de kids naar Dinoland. Zeker een bezoekje waard.

Slagharen

Het dorpje Slagharen staat natuurlijk bekend om het attractiepark. Hier kan jong en oud zich gerust een dag vermaken. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan de zwarte markt. 

Hardenberg

Stad Hardenberg is gezellige plek om te vertoeven. In de middenstad zijn diverse terrasjes en in de zomer worden regelmatig acitiviteiten georganiseerd. Iets minder weer? Voor de jongere kids is een bezoekje aan Monkey Town gegarandeerd plezier!

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten