Op vakantie vlakbij Dedemsvaart in Overijssel

Camping Si-Es-An, een kleinschalige natuurlijke camping op een goede 8 kilometer afstand van het gezellige dorpje Dedemsvaart. Pak de auto of de fiets en je bent er zo! In Dedemsvaart is van alles te doen. Bezoek musea, prachtige tuinen, activiteiten voor kids of ga lekker shoppen in het centrum. Tussendoor even een hapje en drankje op één van de terrasjes, genieten! Vlakbij Dedemsvaart vindt u onze sfeervolle kindvriendelijke camping, waar u kunt kiezen uit diverse kampeerplaatsen of één van onze bijzondere accommodaties. Sfeervol overnachten op een camping bij Dedemsvaart waar u zich thuis kunt voelen! 

 

 
 

Welkom op Si-Es-An, gelegen in een prachtige omgeving

Een kindvriendelijke camping in het oosten van het land. Si-Es-An is geschikt voor jong en oud. Natuurlijk mag uw viervoeter ook mee! Het is tenslotte vakantie voor iedereen! Op onze camping nabij Dedemsvaart is het goed vertoeven. Op één van onze ruime kampeerplaatsen waaronder een aantal met privé sanitair. Of overnacht in één van onze bijzondere accommodaties. Op hoogte tussen de bomen, onze skycabin is een natuurlijke accommodatie waar u allerlei vogeltjes en eekhoorntjes kunt spotten. Maar ook onze speelse safaritenten zijn sfeervolle accommodaties waar een vakantie tot een succes gemaakt kan worden. 

 
 
 

Waarom naar Si-Es-An?

 
  • Ruime kampeerplaatsen tot 140m2
  • Bijzondere accommodaties
  • Kindvriendelijk en overzichtelijk
  • Centraal gelegen tussen gezellige dorpjes
  • Prachtig natuurgebied
  • Openluchtzwembad op kilometer afstand
 
 

Brasserie de Boerderij

Onze sfeervolle brasserie vormt het knusse hart van de camping. U kunt lekker wegkruipen in de loungebank terwijl kinderen lekker spelen in de speeltuin. Genieten toch? Wanneer uw kind vriendjes maakt en u vanaf een afstandje lekker kan toekijken? In de brasserie kunt u terecht voor een lunch, diner of kopje koffie met lekkernij. Daarnaast hebben wij nog een snackcorner waar u uw patat en pizza kunt bestellen. Voor de kids is er animatie in de vakanties, maar zij kunnen zich ook vermaken in de speeltuin of pannakooi! Ook zijn er skelters waar zij vrij op mogen rijden.

Ben jij op zoek naar dé camping vlakbij Dedemsaart voor een toffe vakantie? Dan zit u bij ons goed!

Erop uit in het gezellige Dedemsvaart!

Wat een geluk dat onze camping vlakbij Dedemsvaart ligt. Er zijn een tal van activiteiten en bezienswaardigheden wat zeker een bezoekje waard is. De uitblinkers zijn wel de tuinen van Mien Ruys, waar u prachtige bloemen, planten en insecten kunt bewonderen. Maar ook de 3 kalkovens die u ziet staan wanneer u Dedemsvaart binnenrijdt. Het turfschip ligt te water en in de werkplaats kunt u oude ambachten bekijken vanuit de tijd van het turf steken. Voor de kinderen hebben we natuurspeeltuin de kleine tuinman, in deze speeltuin leer je speelsgewijs hoe de natuur in elkaar steekt. Ga op pad met de tuinvrouw en ontdek wat er allemaal leeft in de natuur. Maar natuurlijk kan er ook lekker geshopt worden in Dedemsvaart! Leuke winkeltjes vol kledij, speelgoed en veel meer. Lekker rondneuzen en tussendoor een terrasje pikken waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Al met al een gezellig dorpje om eens rond te neuzen tijdens uw vakantie op onze camping vlakbij Dedemsvaart.