Camping Si-Es-An

Op vakantie vlakbij Zuidwolde in Drenthe

Camping op steenworp afstand van Zuidwolde, Drenthe

Zuidwolde, een sfeervol dorpje op 13 kilometer afstand van onze groene en natuurlijke camping Si-Es-An. Sfeervol kamperen of origineel overnachten op een kindvriendelijke plek die ook geschikt is voor de 50 plusser! Met de fiets of auto bent u zo in Zuidwolde, hier kunt u de horeca bezoeken authentieke winkeltjes vinden maar ook een bezoekje brengen aan de tingieterij. 

Accommodaties en kampeerplekken

Blijft u bij ons overnachten? Dan zijn er diverse opties. Ruime kampeerplaatsen waaronder een aantal met privé sanitair. Maar ook onze basis en comfort plaatsen en niet te vergeten een aantal camperplaatsen. Stuk voor stuk prettige plekjes met een eigen watertappunt en gratis wifi. Hoe meer comfort, hoe meer extra's u heeft. 

Meer op zoek naar een acccommodatie? Bij ons zult u geen standaard huisjes vinden! Bijzonder, en hoe! Een speelse safaritent vlakbij de grote speeltuin of overnachten op hoogte in onze bijzondere skycabin. Deze natuurlijke boomhut is perfect voor het spotten van vogeltjes en eekhoorns. En er is nog veel meer. 

Camping Drenthe vlakbij Zuidwolde 

Camping Si-Es-An, een kleinschalige camping nabij Zuidwolde maar groots in zijn doen. Kindvriendelijk en overzichtelijk. De rust, ruimte en de natuur die bij ons heerst is uitermate ontspannend. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan terwijl u geniet voor uw caravan, tent of accommodatie. Natuurlijk is het voor de 50 plusser ook uitermate genieten. Een prachtig natuurgebied waar in u zich bevindt is hét recept voor een ontspannen vakantie. Daarnaast is uw trouwe viervoeter ook van harte welkom, het is immers voor iedereen vakantie bij ons! 

Brasserie de Boerderij

Even een hapje eten? Dat kan zeker! Onze sfeervolle brasserie vormt het knusse hart van de camping. Zoek een plekje op ons zonnige terras of binnen tussen de oude eiken gebinten. En laat u verrassen door de chef met zijn heerlijke gerechten! 

Waarom naar Camping Si-Es-An?

  • Ruime kampeerplaatsen tot 140m2
  • Bijzondere accommodaties
  • Kleinschalig en overzichtelijk
  • Kindvriendelijk, animatie in vakanties
  • Prachtige omgeving, tussen bossen gelegen
 

Erop uit vlakbij de camping in Zuidwolde

Wanneer u erop uit wilt met auto of de fiets, is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Zuidwolde. Dit karakteristieke dorpje vindt u op een kleine afstand van Camping Si-Es-An. Mocht u een fanatieke wandelaar zijn dan kunt zelfs door bossen en over de heidevelden prachtig naar Zuidwolde wandelen. Wat kunt u allemaal doen in Zuidwolde? Aan de rand vindt u museum boerderij De Wemme, hier staat een grote collectie oude handkarren. Deze karren maakten vroeger deel uit van het straatbeeld. Ze werden overal voor gebruikt. Naast de boerderij vindt de edeltin gieterij. U kunt hier een workshop volgen maar ook mooie creaties kopen. Liever tot rust komen? Sauna Thermen is dé plek voor ontspanning. u kunt hier terecht voor massages, beautybehandelingen en diverse sauna's.

In het centrum zijn verschillende leuke winkeltjes en terrasjes waar het heerlijk vertoeven is in de zomer. En natuurlijk de omgeving, Zuidwolde is een ouderwets dorp met authentieke huizen waar van alles te zien is. in het buitengebied vindt jaarlijks CSI plaats. Dit 2 weken durende concours is in de zomer een grote publiekstrekker.

Zuidwolde, één van de gezellige dorpen en steden in de omgeving van Si-Es-An, camping nabij Drenthe.