Camping Si-Es-An

Vakantie in de gemeente Hardenberg

Op vakantie in Hardenberg

Dat kan! Camping Si-Es-An gelegen in Balkbrug, het uiterste puntje van de gemeente Hardenberg. Sfeervol overnachten op één van onze kampeerplaatsen of in een bijzondere accommodatie. Onze groene camping is geschikt voor jong en oud en natuurlijk mag uw trouwe viervoeter ook mee. Daarnaast is Hardenberg een leuk dorp om eens te bezoeken. Met zijn gezellige winkels, terrasjes en de beroemde klepperstad activiteiten! 

Accommodaties en kampeerplekken

Overnachten in een bijzondere accommodatie? Dat kan bij ons. Hotelkamers, een boomhut, safaritenten met speelhoek of één van onze lodges. Er is voor een ieder een goede plek om te overnachten. Allen centraal gelegen of tegen de boswal, zodat u tijdens het ontwaken de vogeltjes hoort fluiten. Hoe fijn is dat? 

Wanneer u met de caravan of tent op pad gaat, kunnen wij u verschillende kampeerplaatsen bieden. Ruime plaatsen tot 140m2 van basis tot aan extra luxe met eigen sanitair. U maakt gebruik van gratis wifi en de kampeervelden zijn gezellig en sfeervol. 

Naar de camping in Hardenberg

U zoekt een kleinschalige camping, u wilt graag rust en ruimte, maar ook uw kind in de gaten kunnen houden. Het kan allemaal. Daarom zijn wij ook zo geschikt voor jong en oud. Doordat wij in een prachtig gebied gelegen zijn, is het voor de 50 plusser een ideale plek om tot rust te komen en een lekkere wandel of fietstocht te maken. Aan het einde van de dag strijkt u neer op het zonnige terras van de brasserie die uitkijk geeft op de speeltuin. Als ouder kruip u fijn weg in de loungebank terwijl de kinderen vriendjes maken tijdens het spelen of worden vermaakt door het animatieteam. 

Een vakantie op Si-Es-An biedt u:

  • Ruime kampeerplaatsen tot 140m2
  • Bijzondere accommodaties
  • Kleinschalig en overzichtelijk
  • Sfeervolle brasserie met zonnig terras
  • Een prachtige omgeving om te ontdekken
  • Mooiste openluchtzwembad van Hardenberg vlakbij

Activiteiten rondom Hardenberg

Naast een gemeente is Hardenberg ook een bruisend stadje op 20 kilometer afstand van Camping Si-Es-An. Wat kunt u allemaal doen in Hardenberg? In de Overijsselse Vecht waar Hardenberg aan ligt kunt u heerlijk varen met de boot.

In het centrum vindt u onder andere gezellige winkeltjes, veel horeca, de weekmarkt op maandag, maar ook vele georganiseerde activiteiten in het zomerseizoen. Tijdens de klepperdagen vindt het luchtballonnen festival plaats, is er live muziek, braderiën en nog veel meer! 

Een leuke activiteit met de kinderen is Monkey Town, deze overdekte speeltuin is een waar paradijs voor uw kinderen! Ook is er een overdekt zwembad waar u lekker kunt zwemmen wanneer het weer iets minder is. 

Hardenberg ook één van de gezellige dorpen en steden nabij Si-Es-An in Balkbrug!