Ontdek Camping Si-Es-An vlakbij Nieuwleusen

Bent u op zoek naar een camping vlakbij het Vechtdal? Si-Es-An ligt op 8 kilometer afstand van het dorpje Nieuwleusen dat in het prachtige Vechtdal ligt. Deze bruisende omgeving is dé plek voor een heerlijke vakantie voor u en uw partner of met het hele gezin! Wandelen of fietsen, dagjes uit, bezoek verschillende bezienswaardigheden of blijf lekker op de camping waar het zeker goed vertoeven is!

 
 

Uw perfecte verblijf

Kiest u voor een kampeerplek of verblijft u liever in een van onze accommodaties? Al onze plaatsen beschikken over een watertappunt en gratis wifi. Wilt u iets meer luxe? Dan kunt u kiezen voor een plaats waar u ook gebruikt kunt maken van de cai aansluiting voor televisie, een eigen afvoer heeft of een eigen unit met wastafel, toilet en douchecabine. Op zoek naar een accommodatie? Si-Es-An beschikt over een aantal bijzondere accommodaties geschikt tot wel 7 personen. Onze kindvriendelijke safaritenten beschikken zelfs over een speelhoek met glijbaan. Een ruime boslodge of happy bee lodge voor het gemak, of overnachten op hoogte in onze bijzondere Skycabin. Deze natuurlijke unieke accommodatie ligt verscholen op hoogte tussen de bomen. Stuk voor stuk unieke accommodaties op Si-Es-An nabij Nieuwleusen.

 

Goed vertoeven op Si-Es-An vlakbij Nieuwleusen

U bent op zoek naar een kleinschalige camping in het oosten van het land. Het Vechtdal bij Nieuwleusen is een heerlijke plek om te vertoeven. Samen met het Reestdal zijn dit prachtige natuurgebieden wat zich leent voor heerlijke wandel- en fietstochten. Onze sfeervolle camping beschikt over ruime kampeerplaatsen waaronder een aantal met privé sanitair. 

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij onze sfeervolle brasserie met zonnig terras. Daarnaast kunt u bij de snackcorner terecht voor pizza, patat en softijs. In de ochtend kunt u gebruik maken van de broodjesservice. Deze kunt u bestellen en worden bij u op de plek bezorgd. Animatie? Ja zeker! gezellig knutselen, spelletjes doen, sporten en er is nog veel meer te doen in de vakantie op Si-Es-An! 

 

Camping nabij het Vechtdal

  • Gelegen in prachtig natuurgebied Reestdal
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Bijzondere accommodaties
  • Kleinschalig en overzichtelijk
  • Kindvriendelijk
  • Huisdier van harte welkom
 

Erop uit in Nieuwleusen

Nieuwleusen is een kleinschalig dorp wat eigenlijk in tweeën is gesplitst, men praat altijd over noord en zuid. Verschillende horeca, waaronder pizza, snackbar, chinees en a la carte en de gangbare winkels, met hier en daar een leuke kledingzaak. Daarnaast kunt u ook een bezoekje brengen aan het museum Palthehof, dit grenst aan de Palthebos waar u een klein rondje kunt wandelen. In het Palthe museum kunt u terecht voor verschillende tentoonstellingen over de historie van Nieuwleusen die jaarlijks worden gewisseld. Waaronder een unieke collectie van de oude Union fietsenfabriek. Ook is er een kleinschalig openluchtzwembad waar u lekker baantjes kunt trekken. Als u iets verder rijdt dan Nieuwleusen ziet u al van ver de oude watertoren. In deze toren is hotel en restaurant De Koperen Hoogte gevestigd. U kunt lunchen of dineren aan het water en kunt een balletje slaan op de golfbaan aldaar. 

Bent u dus op zoek naar een camping vlakbij Nieuwleusen in het Vechtdal? Boek dan gauw!