• Camping nabij Ommen
  • Gelegen in Balkbrug
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping in omgeving Ommen

Bent u op zoek naar een Camping in de buurt van Ommen? Zoek dan niet verder. Wij van Camping Si-Es-An bieden u een gezellige camping met een goede sfeer. Daarnaast is rust en ruimte een belangrijk kenmerk van ons.

  • Ten eerste ligt onze camping op slechts 15 minuten rijden van Ommen.
  • Daarnaast hebben wij ruime en mooie kampeerplekken
  • Maar ook diverse verhuuraccomodaties.
  • Ten slotte is onze camping centraal gelegen in het prachtige natuurgebied het Reestdal.

Heeft u vragen of wilt u direct boeken? Bekijk de beschikbaarheid en de prijzen in onze boekingsmodule of bel gerust 0523 – 656 534.

 

Wat is er in de buurt van onze camping bij Ommen te doen?

Vanuit de groene camping zijn er uitgebreide mogelijkheden om  bijvoorbeeld wandelend of fietsend al het moois wat de omgeving te bieden heeft te ontdekken. Ommen zelf is een gezellig pittoresk dorpje met vele leuke winkels, gezellige terrasjes en goede horeca. Bezoek één van de musea’s, landgoederen of ontdek de prachtige omgeving met een bootje door het riviertje de Vecht. Met de vele activiteiten die plaatsvinden in het hoogseizoen is Ommen een zeer gezellig vakantiedorp. Direct vanaf de camping zijn er uitgebreide mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. De camping ligt gelegen in het prachtige natuurgebied het Reestdal, hier is genoeg te beleven en te ontdekken voor jong en oud!

Wilt u tijdens het verblijf op onze camping in de buurt van Ommen bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, dierentuin of zwemparadijs? Op slechts 17 autominuten ligt Ponypark Slagharen, het attractiepark is een belevenis voor jong en oud. Naast het attractiepark zit hier ook een waterpark met slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand. Tevens ligt op slechts 30 autominuten rijden het Avonturenpark Hellendoorn. Daarnaast liggen er nog meer leuke en pittoreske dorpjes en steden in de buurt, denk hierbij aan Zwolle, Kampen en  Hardenberg.

 

Voorzieningen op Camping Si-Es-An

Op Camping Si-Es-An vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten. Zo hebben wij op ons volledige terrein gratis wifi. Een basis kampeerplaats heeft 10A stroom en een eigen waterkraan. Naast de basis plaatsen hebben wij ook Basis Plus en Comfort kampeerplaatsen met 16A stroom en of een eigen afvoer. Daarnaast hebben wij op ons terrein ook nog diverse verhuuraccomodaties staan, waaronder bungalow de Kolibri, meerdere chalets en 2 trekkershutten. Op het terrein is verder een speelplaats voor kinderen aanwezig en beschikken wij over wasapparatuur (zowel wasmachine als droger).

Zelf koken is ook niet nodig! Op het terrein staat Brasserie De Boerderij. Deze is gehuisvest in een karakteristieke oude boerderij uit eind 1800 en vormt het knusse hart van Camping Si-Es-An. De brasserie is kindvriendelijk ingericht. Er kan zowel binnen als buiten op het terras gezeten worden voor een heerlijke maaltijd of om gezellig wat te drinken.