Camping Si-Es-An, groene camping Zwolle

Natuurlijke en groene camping Si-Es-An ligt op 25 kilometer afstand van Hanzestad Zwolle, hoofdstad van de mooie provincie Overijssel. Wanneer u bij ons verblijft, bent u met de auto in 20 minuutjes in deze bruisende stad waar van alles te doen is! Musea, shoppen, lekker eten & drinken. Maar ook een dagje uit voor de kids bij Dino land! Op onze kleinschalige camping vinden wij gastvrijheid en veelzijdigheid erg belangrijk. U thuisvoelen terwijl u op vakantie bent. Laat uw kinderen lekker hun gang gaan terwijl u zelf ook lekker kunt ontspannen. En daarbij is ook uw hond van harte welkom! Dat wil toch iedereen? 

 

Sfeervolle camping vlakbij Zwolle

Een kleinschalige maar ruim opgezette camping in het groen van het prachtige Reestdalgebied. Dat is Si-Es-An, camping vlakbij Zwolle. Het is goed vertoeven op onze kindvriendelijke groene camping. Wij beschikken over een aantal bijzondere accommodaties en ruime kampeerplaatsen waaronder een aantal met privé sanitair. Glamping met uw eigen sanitair unit of in één van onze safaritenten met heuse speelhoek met glijbaan. Bekijk meerdere vakantie verblijven via bovenstaande blokken.

Maar er is meer. Onze brasserie vormt het knusse hart van de camping, hier kunt u genieten van lunch, diner of lekker kopje koffie op ons zonnige terras met uitzicht op de speeltuin. Of lekker knus binnen tussen oude eiken gebinten. In de vakanties staat het animatieteam paraat voor jullie! Spelletjes, knutselen, dansen en nog veel meer!

 

Waarom naar Si-Es-An

  • Kleinschalig en overzichtelijk
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Bijzondere accommodaties
  • Kindvriendelijk (animatie)
  • Centraal gelegen in natuurgebied
 

Ontdek bruisend Zwolle!

Hanzestad Zwolle, deze bruisende stad is de hoofdstad van provincie Overijssel. Een dagje uit naar deze plek is hoe dan ook geslaagd. In de binnenstad kun je lekker shoppen of plaatsnemen op één van de sfeervolle terrasjes. Check ook de zijstraatjes, hier vind je bijzondere boetiekjes en andere leuke kleine winkeltjes. Neem bijvoorbeeld Dille Kamille, een super leuk winkeltje om eens rond te snuffelen. 

Museum de Fundatie, Herman Brood museum of de Peperbus (onze lieve vrouwetoren) zijn leuke bezienswaardigheden om te bekijken. Liever iets actiefs doen? Dinoland is een leuk kleinschalig attractiepark met speeltuin, kleine attracties en vooral veel dino's een leuk dagje uit voor het hele gezin. Bij bowlen enzo kun je gezellig bowlen, glow in the dark midgetgolven, poolen of gezellig eten. Een casino bij het PEC stadion of gewoon lekker slenteren door de binnenstad, kijk af en toe eens omhoog naar alle bijzondere gebouwen! Zwolle een bijzondere stad om te ontdekken!