Op zoek naar een groepscamping?

Groepskamperen in Overijssel. Bent u op zoek naar een locatie om te kamperen met een groep? Met bijvoorbeeld uw familie, kennissen of vrienden? Op Camping Si-Es-An hebben wij een groot veld waar u met z’n allen bij elkaar kunt staan. Maak gebruik van de diverse faciliteiten op onze groepscamping om uw vrienden- of familieweekend tot een groot succes te maken!

Kamperen met vrienden of familie

Tijdens Hemelvaart of Pinksteren, familieweekend of gewoon zomaar. Het samenzijn met vrienden of familie is belangrijk! Hoe leuk om dit te doen op een camping, waar gespeeld kan worden in de speeltuin, spelletjes op het veld of een actieve activiteit in onze directe omgeving. Gezellig op één veld met z'n allen. Nabij gelegen accommodatie? Dit kan natuurlijk ook! Met z'n allen spelletjes doen, BBQen of lekker relaxen. Meedoen bij de animatie (vakanties) of fijne herinneringen maken met de familie! Groepskamperen op onze camping in het Reestdal is gegarandeerd gezellig! Om u een indruk te geven over het groepskamperen bij Si Es An leest u hieronder alle mogelijkheden.

 
 

De mogelijkheden van groepskamperen bij Si Es An

Tijdens het groepskamperen op onze camping in Overijssel wilt u natuurlijk gezellig met z'n allen bij elkaar staan. Op de Pinkenweide is dit mogelijk. De plekken zijn ruim zodat er naast een caravan of camper ook nog een bijzettentje geplaatst kan worden. Er mogen 6 mensen gebruik maken van een plek. Op dit kampeerveld kunt u de caravans in een ronding zetten zodat u in het midden gezellig samen bij elkaar kunt zitten. Het is mogelijk om een partytent te plaatsen of om met z'n allen om het kampvuur te zitten. U kunt een vuurschaal met hout bij ons huren. Let op, bij code geel/oranje mag u helaas niet stoken. Daarnaast beschikken wij ook over een grote BBQ met eventueel vleespakketten om het feestje compleet te maken. Daarnaast is er op het veld ook ruimte om bal spelletjes of kubb te spelen. Wel meegenieten maar beschikt u niet over een kampeermiddel? Naast de Pinkenweide bevinden zich ook een aantal bijzondere accommodaties. Uniek en natuurlijk ingericht. Het sanitair gebouw ligt op een goed te lopen afstand, hier kunt u gebruik maken van de (familie)douches, toiletten en kunt u afwassen. Ook vindt u er een babyroom en kunt u een wasje draaien of drogen. De speeltuin ligt hiernaast, de kinderen zullen zich hier uren kunnen vermaken. En doordat wij een kleinschalige camping zijn, zullen ze altijd makkelijk en snel de weg terug vinden naar het veld!

Ontbijt/buffetten

Wilt u gezamelijk ontbijten? Of misschien dineren of barbecuen in de avond? Dat Kan! In ons sfeervolle restaurant Brasserie de Boerderij is er ruimte (op basis van beschikbaarheid) om met een groep te komen ontbijten of dineren. Wanneer u met een grote groep bent, zullen wij dit aanbieden in buffetvorm. Er zijn diverse mogelijkheden waaronder warm/koud, tapas, brunch, lunch maar we kunnen ook samen met u de wensen bespreken en het naar smaak inrichten. Dit is allemaal wel op reservering.  Daarnaast is het ook mogelijk om het ontbijt of de BBQ bij u op het veld te verzorgen. Het ontbijt kunt u ook bestellen in onze bestelmodule broodjesservice! Maar ook een patatje of pizza is mogelijk te bestellen via de module van onze snackbar

Optionele groepsactiviteiten

Wanneer u tijdens de feestdagen of in de schoolvakanties bij ons verblijft bieden wij een actief animatieprogramma aan voor kinderen tot 10 jaar. Denkt u aan knutselen, speurtocht, op pad met de boswachter, een kampvuur, diverse spelletjes en nog veel meer. 

Daarnaast kunnen wij uw groep ook verschillende activiteiten aanbieden. Natuurlijk is een heerlijke wandeling in onze directe omgeving nooit verkeerd maar hoe leuk om een route te nemen en onderweg een balletje te gooien tijdens het klootschieten. Daarnaast werken wij samen met E-Yellow, hier kunt u op een e-chopper, fat bike of een heuse "harley" de omgeving ontdekken. Kinderen mogen vanaf 4 jaar achterop, zo is het een uitstapje voor iedereen!

Maar ook een bezoekje aan museum de Kalkovens, streekmuseum en tingieterij de Wemme of de tuinen van Mien Ruys zijn een leuke groepsactiviteit als u iets van de omgeving wilt leren. Vaak bieden zijn verschillende arrangementen aan. 

Ook te combineren met een accommodatie

Bijzonder overnachten bij ons op Si-Es-An. Verscholen tussen de bomen gelegen naast groepsveld de Pinkenweide vindt u een aantal accommodaties die u zou kunnen koppelen aan uw groepsweekend! Onze skycabin of nieuwe tiny houses zijn ideaal voor een gezin. Voorzien van alle gemakken en dus dicht bij! Deze accommodaties zijn ook per nacht te boeken. Ideaal voor als uw gezin misschien maar één nachtje komt. 

Vraag uw groepsboeking aan!

Vul het formulier zo compleet mogelijk hieronder in. Denkt u aan de groepgrootte, welke periode. Maak uw wensen kenbaar en zo kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden. 

 
 
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.