Camping Si-Es-An
Bijzonder overnachten

Overnachten op hoogte

 • Uitzicht naar de natuur
 • Picknicktafel
 • Op hoogte verblijven in een Skycabin

Buitengewoon overnachten: Skycabin sereniteit

Op vakantie, maar wil jij een keer een totaal andere ervaring? Ontsnap naar onze camping en kom overnachten op hoogte in Overijssel. Tussen de bomen vind je onze Skycabin, een bijzondere accommodatie geschikt voor 2 tot 4 personen. Onze camping ligt in het schilderachtige Reestdal en is klein maar fijn. Bij ons gaan rust en de natuur hand in hand. Voor degenen die hunkeren naar serene stilte en omhelzingen van groen is dit de plek. 

Bijzonder slapen & ontwaken 

Ontwaken in de ochtend tussen de bomen met het geluid van de fluitende vogels en de ritselende eekhoorns, een lekker ontbijtje aan de sfeervolle eethoek terwijl jullie buiten de zon zien opkomen. Onze skycabin is uniek! Er zijn er maar een paar van in Nederland. Een bijzonder avontuur op onze camping in Overijssel! Deze unieke verblijfplaats, geschikt voor 2 tot 4 gasten (maximaal 2 volwassenen), ligt op 3 meter hoogte tussen de bomen. Laat je omarmen door de stilte van de natuur terwijl je geniet van de serene charme van deze prachtige knusse accommodatie. 

Sky is the limit in onze cabin

  Volledig ingerichte keuken
  Voorzien van elektrische kachel
  Badkamer met wastafel, douche en toilet
  Zithoek met eettafel en bank
  Rust en privacy op hoogte

Vermaak de Si-Es-An way 

Wanneer je bij ons kiest voor een bijzondere overnachting, is de overnachting zelf natuurlijk al een hele ervaring, maar op de camping en in de omgeving is ook genoeg te beleven. Of je nu met de kids op avontuur gaat of als stel, er is voor elk wat wils. De kids kunnen zich uitleven bij de kidsclub, racen op skelters, zweven op de airtrampoline, de pannen van het dak spelen bij de pannakooi en de speeltuin onveilig maken. De Bourgondiërs kunnen terecht bij Brasserie de Boerderij. Natuurliefhebbers, jullie zijn niet vergeten! Het betoverende Reestdal wacht erop ontdekt te worden. 

"Genieten met een grote G"

Deze gasten gingen je voor ⤵

Mooie boomhut, goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. Wat ook leuk was dat er een goede eetgelegenheid was op het terrein. I. V. verbleef in Skycabin | 4 persoons

 
 

Geweldig, wat een prachtige locatie en mooi verblijf! Alles inbegrepen in zo’n rond klein gebouwtje.. Mooie locatie, speeltuin, restaurant etc. Niet met de buren pal naast elkaar.

 Nastasja W. verbleef in Skycabin | 4 persoons 

Wat eerdere gasten ons vroegen 

Wat zijn de incheck- en uitchecktijden voor de Skycabin?

Je bent welkom om in te checken vanaf 15:00 uur, terwijl we je vragen om de magie van de Skycabin te verlaten tegen 10:00 uur bij het uitchecken.

Kan ik parkeren in de buurt van de Skycabin?

Het is niet mogelijk om je auto te parkeren bij de Skycabin, omdat de accommodatie gelegen is in een bosperceel. Je kunt jouw auto op de dichtstbijzijnde parkeerplaats parkeren.

 

Deze accommodatie is onderdeel van een subsidie project genaamd: Insectenexpeditie Reestdal. In samenwerking met camping Rheezerwold en onderstaande partners creëren wij een groenere omgeving op en om onze camping om de insecten een beter leven te kunnen bieden. Samen met het toerisme en de de lokale bewoners kunt u samen met de boswachter van alles bekijken en leren over het insectenleven.  Wilt u meer informatie over het project? Klik dan op de button hierboven!

Dit project is in samenwerking met de volgende partners: