Camping Si-Es-An

Herstructurering 2020/2021

Veranderingen op Camping Si-Es-An

Een aantal van u weet misschien wel dat wij onze camping aan het herstructureren zijn. Hier zijn wij afgelopen winer (2019/2020) mee begonnen. Toen hebben wij een aantal nieuwe accommodaties geplaatst, nieuwe kampeervelden met privé sanitair gerealiseerd, hebben we een panna kooi geplaatst en is er een nieuw parkeerterrein aangelegd achter de brasserie.

Aankomend winter, en daar zijn we nu al mee begonnen gaat er weer van alles gebeuren! 

 
  • Te beginnen bij de entree. Een aantal huisjes langs de toegangsweg zullen verdwijnen. Hier zal uiteindelijk een parkeerterrein worden aangelegd. Eerst zal er een overgangsveld worden gerealiseerd. Ook zullen de containers hiernaartoe verhuizen en een nieuwe milieustraat vormen.
  • Bungalow de Kolibri verdwijnt, hier wordt plaats gemaakt voor een rotonde.
  • De weg tussen de speeltuin en de brasserie verdwijnt, dit wordt een wandel- en fietszone en wordt groen aangelegd. Dit betekent voor u als gast dat de toegang naar uw kampeerplaats of accommodatie via de voorzijde van de camping gaat.
  • Er worden nieuwe accommodaties op het basis kampeerveld geplaatst. Dit zullen safaritenten worden.
  • Wij zijn overgestapt op een nieuw boeking systeem. Hier zit ook een nieuwe website bij zoals u kunt zien! Kijkt u gerust even rond. 
 

Wij proberen u allen op de hoogte te houden van alle veranderingen op Camping Si-Es-An in Overijssel. Houd de website in de gaten.