Camping Si-Es-An

Afsluiting seizoen 2020

Bedankt iedereen 

Wat een jaar.. Wat een seizoen. Het was een jaar met veel ups en downs. De corona heeft heel wat teweeg gebracht.  Ondanks alles kunnen wij toch terugkijken op een goed seizoen. Het was gezellig, het weer was goed, en met de nodige aanpassingen hebben wij met een moeilijke start toch iedereen goed kunnen en mogen ontvangen op onze camping!

Niemand had verwacht dat we in maart niet gewoon open konden gaan. Er moest van alles geregeld worden. Loop routes, desinfectie, mondkapjes, noem het maar op! Een heleboel van onze jaar en seizoengasten konden niet komen. We moesten helemaal dicht. Na een aantal weken mochten we dan toch voorzichtig open. Het sanitairgebouw moest dicht blijven, onze gasten konden dus alleen op het kampeerveld met privé sanitair overnachten. De jaargasten moesten zoveel mogelijk op hun eigen staplaats verblijven. 

Mensen met eigen sanitair in hun camper of caravan konden ook komen en onze verhuuraccommodaties mochten ook verhuurt worden. Zo gingen we de feestdagen in. Het was rustig op de camping.. Terwijl het normaal zo gezellig druk is tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Collega campings en wij waren bang voor de rest van het jaar. 

Daarna leek het virus wat weg te trekken, voorzichtig mocht het sanitair gebouw weer open en naarmate de zomer naderde mochten mensen weer de deur uit! De zomer was top! We stonden helemaal vol. Het was gezellig, het was mooi weer. De mensen waren goed gehumeurd en de kinderen genoten van de animatie. 

Wel moesten we ons aan de regels houden en bleef een looproute, afstand houden en blijven handen wassen/desinfecteren. Maar dat was geen punt!

Nu zijn we weer terug bij af. Het seizoen is voorbij maar we zitten thuis. Thuis werken, zo min mogelijk de deur uit. Testen bij de minste klachten.. Laten we hopen dat het allemaal snel voorbij is. 

Wij wensen iedereen een goed winter, en veel sterkte de komende tijd wat betreft de corona. Let op elkaar en blijf vooral gezond!

Tot volgend jaar!

Hartelijke groet, 

Jarno & Willeke 

Han & Henny 

Medewerkers 

Pannakooi