Camping Si-Es-An
Herstructurering Camping Si-Es-An

Herstructurering Camping Si-Es-An 2019/2020

Plannen Camping Si-Es-An

Herstructurering op Camping Si-Es-An

2020, een nieuw jaar voor onze camping. En wat voor één. Er staan veranderingen op het programma, een aantal. Wat is de bedoeling? Wij willen verdeeld over een aantal jaar onze camping herstructureren naar een natuurlijke, groene en ruime camping voor jong en oud. Veiligheid voorop. Met een diverse samenwerkingen willen wij onze camping één laten worden met de natuur. Camping Si-Es-An is natuur. Meer rust, meer ruimte en meer groen. Dat willen wij jullie graag kunnen bieden na onze herstructurering op Camping Si-Es-An.

Achter de schermen zijn wij al volop bezig. Na een aantal maanden plannen, uitzoeken en uitwerken, zijn wij inmiddels begonnen met een aantal werkzaamheden. Wij willen jullie middels nieuwsberichten up to date houden van de werkzaamheden wanneer wij die aan het uitvoeren zijn.

Kampeerveld met privé sanitair

Het toeristisch kamperen aan de voorzijde van onze camping word uitgebreid met een kampeerveld met privé sanitair. Op dit veld worden 16 ruime kampeerplekken van 140m2 met eigen sanitair units gerealiseerd. Deze units in de stijl van een hooiberg, sluiten mooi aan op onze sfeervolle brasserie met zijn eiken houten gebinten en rietgedekte kap. Daarnaast zijn deze mooie plaatsen niet alleen voorzien van eigen afvoer en watertappunt maar ook van een eigen tv aansluiting en een snel gratis wifi netwerk.

Nieuwe comfortplus plaatsen

Daarnaast worden er op dit veld ook 11 ruime comfortplus plaatsen van 140m2 gerealiseerd. Deze plaatsen zijn ook voorzien van eigen afvoer en watertappunt. Daarnaast heeft iedere plek zijn eigen tv aansluiting en gebruik van een snel wifi netwerk

Nieuwe verhuuraccommodaties

Achter onze brasserie stonden 4 verhuuraccommodaties. Deze chalets hebben wij verkocht en er word ruimte gemaakt voor een nieuw sportveld met panna kooi.

Op het toeristische gedeelte tegen de boswal worden diverse nieuwe verhuuraccommodaties geplaatst.

Onder andere…

  • 2 maal een luxe bos lodge. Deze ruime 4 persoons accommodaties met boxspring bedden zijn geplaatst voorop de camping met uitkijk op de natuur.

 

  • 2 maal een insectenlodge. Met deze 5 persoons “Happy Bee” accommodaties die wij gaan plaatsen willen wij in samenwerking met onder andere Landschap Overijssel aandacht geven aan de bedreigde bijensoorten die leven in ons prachtige natuurgebied. U kunt hier heerlijk vertoeven met uw gezin. Het landschap speelt hier op in door diverse wandel routes en excursies te organiseren om meer te weten te komen over de bijen, andere insecten en wat er allemaal speelt in deze omgeving.

 

  • 1 maal een bijzondere skycabin. Deze accommodatie is geschikt voor 4 personen (max 2 volwassenen en 2 kinderen). En ligt verscholen op hoogte tussen de bomen in onze boswal. De “sluipwesp”, zoals de accommodatie heet, is uitermate geschikt om diverse insecten en vogels te spotten tijdens uw vakantie.

 

  • Daarnaast worden de 2 trekkershutten verplaatst naar de voorzijde van camping. Zo vallen deze ook weg in de boswal en zo creëren wij ook voor deze accommodaties een beter beeld.

 

  • Verwacht in 2020 zijn nog de 2 hotelkamers voor 2 personen en één 6 persoons hotel lodge. Deze accommodaties zijn tot stand gekomen in samenwerking met lokale bedrijven die diverse streekproducten produceren. U kunt deze boeken met een fiets of wandel arrangement al vanaf 1 nacht. U gaat langs bij de bedrijven, Vleesboerderij Uut ’T Veld, Zuivelboerderij De Waard en Wijnboerderij De Reestlandhoeve. U verblijft in één van onze hotelaccommodaties, deze zijn ingericht in de stijl van deze lokale bedrijven. U kunt uw verblijf uitbreiden met bijvoorbeeld een streek ontbijtmand bezorgd bij uw accommodatie of een 3 gangen streekdiner in onze sfeervolle brasserie.

Beplanting

Wij gaan overal op de camping nieuwe bossages plaatsen met inheemse soorten. Deze inheemse soorten vind je overal in de omgeving. Dit ook om onze camping meer één te laten worden met onze prachtige omgeving.

Parkeren en toegangsweg

Ten slotte zullen wij voor het komende seizoen de parkeergelegenheid aanpakken. Door toenemende drukte van de camping en de horeca is het voor de veiligheid beter om het meeste verkeer via een andere weg de toegang te verlenen.

De toegangsweg word omgelegd via de achterzijde van de woning van Jarno en Willeke. Achter de woning worden 45 nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd. De bestaande parkeerplaatsen die voorbij het sanitair gebouw liggen verdwijnen, en deze ruimte word bij de nieuwe kampeervelden aangetrokken.

Daarnaast zullen de gasten met een jaarplaats vanaf het nieuwe seizoen ook via deze weg naar hun accommodatie toe gaan. De slagboom word verplaatst  naar achter het nieuwe sportveld. En verdwijnt van de plek waar hij nu staat.

De weg die nu tussen de speeltuin en de brasserie ligt blijft nog. Deze weg word alleen toegankelijk voor de toeristische gast. De 4 parkeerplaatsen voor de brasserie blijven ook nog toegankelijk.

Kortom we hebben nog genoeg te doen!

Voor het komende seizoen betekend dit dus 8 nieuwe verhuuraccommodaties (de hotelkamers zijn nog onder voorbehoud), 2 nieuwe kampeervelden, een nieuw sportveld en een nieuwe toegangsweg met 45 nieuwe parkeerplaatsen.

Wij zullen tijdens alle werkzaamheden onder andere foto’s maken, updates geven en jullie zo laten meekijken met het eerste deel van de  herstructurering van Camping Si-Es-An.