Op vakantie in één van onze bijzondere accommodaties

Een weekje weg in de voorjaarsvakantie. Er even lekker tussen uit. Op Si-Es-An zijn diverse bijzondere accommodaties voor een heerlijk verblijf. Uniek in zijn soort en natuurlijk verwarmd, want het kan nog flink fris zijn in het voorjaar! Onze skycabin, een bijzondere natuurlijke accommodatie hoog tussen de bomen. Van deze unieke boomhut zijn er maar 3 in Nederland. Daarnaast onze happy bee lodge. Alsof je leeft in een grote bij, knus, warm en gezellig. En natuurlijk niet te vergeten onze ruime boslodge. Deze sfeervolle gezinsaccommodaties zijn zeer ruim en hebben uitzicht op de natuur. Stuk voor stuk authentieke huisjes voor een weekend weg in de voorjaarsvakantie!

 

Vakantiehuisje voorjaarsvakantie

U wilt er even een paar dagen tussenuit in de voorjaarsvakantie. U kunt al een vakantiehuisje huren vanaf €90,- per nacht! Onze skycabin en luxe loft is zelfs per nacht te boeken. Daarnaast beschikt onze loft ook nog eens over een heuse wellnesshoek welke u optioneel bij kunt boeken. Dat wordt zeker weten ontspannen tijdens uw weekend weg in de voorjaarsvakantie. Overnachten in onze lodges kan per weekend, midweek of week. U heeft dus ruime keuze voor een weekje weg in de voorjaarsvakantie op onze natuurlijke camping in het groen van Overijssel!

Onze bijzondere accommodaties zijn prachtig gelegen op onze groene camping. Verscholen tussen de bomen, tegen de bosrand of lekker in het zonnetje met uitzicht op de natuur. 

Waarom een huisje huren in de voorjaarsvakantie?

  • Uniek in zijn soort
  • Bijzonder overnachten
  • Van 2 tot 5 personen
  • Sfeervol en gezellig
  • Lekker op vakantie

Activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie

Tijdens een weekje weg in de voorjaarsvakantie horen natuurlijk ook dagjes uit! Op de camping kan er natuurlijk gespeeld worden in onze compleet vernieuwde speeltuin! Maar in onze directe omgeving is ook van alles te doen! Denkt u aan Plopsa indoor in Coevorden, Giga konijnenhol in Beerze, Monkey town in Hardenberg. Bij de Drentse koe in Ruinerwold kunt u ook nog lekker buiten spelen! Maar u kunt natuurlijk ook heerlijk gaan wandelen in onze directe omgeving! Daarnaast is wanneer u later in het jaar op vakantie komt Attractiepark Slagharen ook een topper voor een dagje uit tijdens een verblijf op onze kindvriendelijke camping!

 

Fietsen en wandelen in het Reestdal

Tijdens een verblijf bij ons in de voorjaarsvakantie kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Het Reestdal, waarin wij ons bevinden is hét ideale startpunt voor diverse tochten! Bij de ingang vindt u een bord met wandelnetwerk. U loopt via ons richting bezoekerscentrum de Wheem en kunt vanaf daar verschillende routes oppakken voor jong en oud. 

Meer van het fietsen? Via Fietsnetwerk zijn er een aantal mooie routes die vanaf ons starten. Deze routes kunt u scannen en via uw telefoon volgt hij het knooppuntennetwerk in de omgeving. Fietsnetwerk fietst met u mee en geeft aan welke bezienswaardigheden of horeca u onderweg tegenkomt voor een leuke stop!

 
 

Huisje voorjaarsvakantie boeken?

U ziet het! Een huisje huren in de voorjaarsvakantie is zeker weten in trek. Wij bieden diverse bijzondere accommodaties aan zodat u kunt genieten van een gezellige, sfeervolle en ontspannen vakantie!

Benieuwd naar prijzen en beschikbaarheid?