9.
92 reviews op Zoover

Camping Overijssel

Camping Overijssel: Opzoek naar een camping in Overijssel? Kom dan naar camping Si Es An gelegen in het prachtige Reestdal gebied en ontdek wat een goede vakantie voor u kan doen!

Onze camping is gevestigd op de grens van Overijssel en Drenthe, een prachtige camping met ruime comfortabele plaatsen, midden in de prachtige natuur van het Reestdal (Overijssel). U geniet op onze camping volop van ruimte en de landelijke omgeving. Ervaar de gemoedelijke en gastvrije sfeer die zo kenmerkend is voor het Reestdal. Vriendelijk, open en welkom.

Vanuit de camping zijn er uitgebreide mogelijkheden om wandelend of fietsend al het moois wat de omgeving te bieden heeft te ontdekken.

Heeft u vragen of wilt u direct boeken? Bekijk de beschikbaarheid en de prijzen in onze boekingsmodule of bel gerust 0523 – 656 534.

Wat is er te doen in de omgeving van de camping

Direct vanaf de camping zijn er uitgebreide mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. De camping ligt gelegen in het prachtige natuurgebied het Reestdal, hier is genoeg te beleven en te ontdekken voor jong en oud!

Wilt u tijdens het verblijf op onze camping in Overijssel bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, dierentuin of zwemparadijs? Op slechts 17 autominuten ligt het Attractiepark Slagharen, het attractiepark is een belevenis voor jong en oud. Naast het attractiepark zit hier ook een waterpark met slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand. Tevens ligt op slechts 30 autominuten rijden het Avonturenpark Hellendoorn.

Daarnaast liggen er een aantal zeer leuke en pittoreske grotere en kleinere steden in de buurt, denk hierbij aan Zwolle, Kampen, Hardenberg en Ommen.

Camping Overijssel Si Es An voorzieningen

Op camping Overijssel Si Es An vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten. Zo hebben wij op ons volledige terrein gratis wifi. Een basis kampeerplaats heeft 10A stroom en een eigen waterkraan. Naast de basis plaatsen hebben wij ook Basis Plus en Comfort kampeerplaatsen met 16A stroom en of een eigen afvoer.

Daarnaast hebben wij op ons terrein ook nog een vakantiebungalow, een chalet en een trekkershut staan! Op het terrein is verder een speelplaats voor kinderen aanwezig, beschikken wij over wasapparatuur (zowel wasmachines als drogers).

Brasserie de Boerderij

Zelf koken is ook niet nodig! Op het terrein staat Brasserie De Boerderij is gehuisvest in een karakteristieke oude boerderij uit eind 1800 en vormt het knusse hart van camping Si Es An.
De brasserie is kindvriendelijk ingericht. Er kan zowel binnen als buiten op het terras gezeten worden voor een heerlijke maaltijd of om gezellig wat te drinken.

Heeft u vragen of wilt u direct boeken? Bekijk de beschikbaarheid en de prijzen in onze boekingsmodule of bel gerust 0523 – 656 534.

camping overijssel