• Kampeerplaatsen met privé sanitair
  • Op camping in Balkbrug
  • Huisdiervriendelijk

Camping met eigen sanitair

Boek een kampeerplaats met privé sanitair. Niks is fijner dan wat extra luxe ervaren met de kampeerplaatsen met landelijke privé sanitair in de stijl van een hooiberg op Si-Es-An in Overijssel. Zoek niet verder, en maak gebruik van kamperen met privé sanitair op onze kleine camping in Overijssel. Word 's ochtends gewekt door de fluitende vogels en geniet van de prachtige natuur om u heen. De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn namelijk gelegen in een prachtige omgeving.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Uw kampeerplaats met privé sanitair:

  • Ruime kampeerplaatsen tot 140m2
  • 16 ampère stroom
  • Unit met wastafel, douche en toilet
  • Eigen watertappunt en afvoer
  • Tv aansluiting (cai) en snelle gratis wifi
  • Gelegen in prachtig natuurgebied
  • Uw huisdier is van harte welkom
  • Nabij diverse faciliteiten

Voorzieningen op onze camping met privé sanitair

Met luxe op vakantie? U hoeft Nederland helemaal niet te verlaten. Geniet van de extra luxe op een kampeerplaats met uw eigen sanitair gewoon in Balkbrug, camping Overijssel. Maak gebruik van alle voorzieningen op onze camping, denkt u bijvoorbeeld aan onze brasserie. De Boerderij vormt het knusse hart van Camping Balkbrug Si-Es-An. U kunt hier heerlijk vertoeven op het zonnige terras en genieten van zowel koffie met lekkernij als van lunch of diner.

Activiteiten en omgeving van camping Si-Es-An

Voor kinderen is er veel te doen, een actief animatieprogramma in de vakanties en tijdens feestdagen, maar ook van onder andere onze grote speeltuin met airtrampoline, gratis gebruik van skelters en meer… Kinderen hoeven zich niet te vervelen wanneer ze verblijven op onze kleine camping in Overijssel. Prachtige omgeving bij onze camping nabij Balkbrug. Geniet van het mooie Reestdalgebied dat elk seizoen prachtig in bloei staat. Trek erop uit met de fiets en bezoek nabij gelegen dorpjes. Onze camping met privé sanitair, in de buurt van Ommen, is de perfecte uitvalbasis voor bijvoorbeeld heerlijke fiets en wandeltochten in de mooie omgeving.

 
Boek uw kampeerplaats met privé sanitair
 
 
 

FAQ

Welke faciliteiten heeft het privé sanitair?

Uw sanitair unit is voorzien van een wastafel meubel met kastruimte, douchecabine met schuifdeur, en toilet. Aan de buitenzijde vindt u een wastafel waar u kunt afwassen.

Is het privé sanitair ook toegankelijk voor ouderen of mensen met een beperking?

Bij de ingang van uw unit zit wel een iets hogere instap, dit kan hinder veroorzaken voor mensen die slecht ter been zijn. De unit is niet toegangelijk voor invalide mensen. Er hangen geen steunen of beugels in de unit.

Is het privé sanitair verwarmd?

Ja, elke unit heeft zijn eigen radiator en is dus verwarmd.