• Kampeerplaatsen met privĂ© sanitair
 • Gelegen in natuurgebied Reestdal
 • Huisdiervriendelijk

Kamperen met een vleugje luxe! đźšż

Ervaar het ware kampeergevoel met een vleugje luxe door te kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. Je hoeft niet ver te lopen naar de gedeelde voorzieningen en hebt de gemakken van een eigen douche en toilet binnen handbereik. Geniet van het gemak van douchen op jouw eigen tijd. De eenvoudige luxe van jouw privé sanitair unit biedt een ongestoorde ervaring, waarbij je geen rekening hoeft te houden met andere kampeerders. Dit is de perfecte mogelijkheid om te kamperen met een beetje extra luxe op onze camping in Overijssel. Laat je 's ochtends wekken door het vrolijke gezang van vogels en dompel je onder in de groene omgeving om je heen. 

 
 

Balkbrug bliss: kamperen in stijl 

Ervaar luxe tijdens het kamperen! Ontdek het comfort van een kampeerplaats op onze natuurlijke camping in Balkbrug, compleet met privé sanitair. Laat je betoveren door de charme van Brasserie de Boerderij; het knusse hart van onze camping in Overijssel. Geniet op het zonnige terras van heerlijke koffie met lekkernijen, evenals smakelijke lunches en diners. Een vleugje culinaire luxe temidden van de natuur!

U heeft de keuze uit 2 opties met prive sanitair. Maar eigenlijk maakt het niet veel uit. De luxe van eigen sanitair is sowieso een upgrade van heerlijk kamperen in onze prachtige omgeving. Gelegen op sfeervolle velden vlakbij verschillende faciliteiten. Wacht niet langer en kampeer met luxe in het prachtige Reestdal gebied. 

 

Eindeloos vermaak

Of je nu op het park bent of in de omgeving, er valt altijd wat te beleven. In de schoolvakanties bieden we de kids een bruisend animatieprogramma. Buiten die periodes kunnen ze hun energie kwijt in de enorme speeltuin, de pannakooi en op de airtrampoline. Onze camping is omgeven door het prachtige Reestdalgebied. Verken de omgeving per fiets en ontdek nabijgelegen dorpjes voor een onvergetelijke ervaring!

 

Jouw kampeerplaats ⤵

 
 
  Ruime kampeerplaatsen tot 140m2
  16 ampère stroom
  Unit met wastafel, douche en toilet
  Eigen watertappunt en afvoer
  Tv aansluiting (CAI) en snelle gratis wifi
  Gelegen in prachtig natuurgebied
  Jouw huisdier is van harte welkom
 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

🚿 Welke faciliteiten heeft het privé sanitair?

Jouw verwarmde sanitair unit is voorzien van een wastafel meubel met kastruimte, douchecabine met schuifdeur en toilet. Aan de buitenzijde vind je een wastafel waar je kunt afwassen.

👵🏼 Is het privé sanitair ook toegankelijk voor ouderen of mensen met een beperking?

Bij de ingang van jouw unit zit wel een iets hogere instap, dit kan hinder veroorzaken voor mensen die slecht ter been zijn. De unit is niet toegangelijk voor invalide mensen. Er hangen geen steunen of beugels in de unit.