8.6.
103 reviews op Zoover

Camping in Overijssel

Op zoek naar een Camping in het mooie Overijssel?

Bent u op zoek naar een camping in het mooie Overijssel? Kom dan naar camping Si Es An gelegen in het prachtige Reestdal gebied en ontdek wat een goede vakantie voor u kan doen!

  • Ten eerste is onze gecamping gevestigd op een centrale plek in het prachtige Reestdal gebied.
  • Daarnaast beschikken wij over ruime comfortabele kampeer plaatsen
  • Maar wij hebben ook diverse verhuuraccomodaties.
  • Ten slotte vinden wij gastvrijheid heel belangrijk, en dit is heel kenmerkend op onze mooie Camping.

 

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Faciliteiten

met een hele mooie grote speeltuin voor kinderen tot 10 jaar.

Heerlijk kamperen

Op de mooie ruime kampeerplaatsen

verhuuraccomodaties

Maar ook diverse verhuuraccomodaties.

Wat is er te doen in Overijssel?

Vanuit de Camping in Balkbrug zijn er uitgebreide mogelijkheden om  bijvoorbeeld wandelend of fietsend al het moois wat de omgeving te bieden heeft te ontdekken.

Direct vanaf de camping zijn er uitgebreide mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. De camping ligt gelegen in het prachtige natuurgebied het Reestdal, hier is genoeg te beleven en te ontdekken voor jong en oud!

Wilt u tijdens het verblijf op onze camping in het mooie Overijssel bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, dierentuin of zwemparadijs? Op slechts 17 autominuten ligt Ponypark Slagharen, het attractiepark is een belevenis voor jong en oud. Naast het attractiepark zit hier ook een waterpark met slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand. Tevens ligt op slechts 30 autominuten rijden het Avonturenpark Hellendoorn.

Daarnaast liggen er een aantal zeer leuke en pittoreske dorpjes en steden in de buurt, denk hierbij aan Zwolle, Kampen, Hardenberg en Ommen.

Camping Overijssel Si Es An voorzieningen

Op Camping  Si-Es-An vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten. Zo hebben wij op ons volledige terrein gratis wifi. Een basis kampeerplaats heeft 10A stroom en een eigen waterkraan. Naast de basis plaatsen hebben wij ook Basis Plus en Comfort kampeerplaatsen met 16A stroom en of een eigen afvoer.

Daarnaast hebben wij op ons terrein ook nog diverse verhuuraccomodaties staan, waaronder bungalow de Kolibri, meerdere chalets en 2 trekkershutten. Op het terrein is verder een speelplaats voor kinderen aanwezig en beschikken wij over wasapparatuur(zowel wasmachines als drogers).

 

Brasserie de Boerderij

Zelf koken is ook niet nodig! Op het terrein staat Brasserie De Boerderij Deze is gehuisvest in een karakteristieke oude boerderij uit eind 1800 en vormt het knusse hart van Camping Si-Es-An.
De brasserie is kindvriendelijk ingericht. Er kan zowel binnen als buiten op het terras gezeten worden voor een heerlijke maaltijd of om gezellig wat te drinken.

Heeft u vragen of wilt u direct boeken? Bekijk de beschikbaarheid en de prijzen in onze boekingsmodule in onze  of bel gerust 0523 – 656 534.

tag: Seizoenplaats camping