Op vakantie in een tiny house

Het wordt steeds populairder in Nederland. De Tiny house. Het knusse gevoel ervaren van je eigen thuis maar dan op vakantie! Een tiny house huren in Overijssel bij ons op Si-Es-An is vanaf 2023 een feit!

Deze nieuwe accommodaties zijn volledig elektrisch en gemaakt van natuurlijke materialen om hem zoveel mogelijk in de natuur weg te laten vallen. Ze zijn in het voorjaar van 2023 bij ons geplaatst en zijn vanaf nu te huur! Natuurlijk, knus, gezellig en verscholen in de natuur. Dit gaat de vakantie worden waar u op heeft gewacht! Een tiny house in Overijssel.

 

Waarom een tiny house huren?

Gezellig, knus, sfeervol. Genoeg redenen om op te noemen waarom te kiezen voor een tiny house vakantie! Deze gemoedelijke accommodaties zijn nieuw op Si-Es-An. En zorgen voor een prachtige upgrade van onze trekkershutten. Ze zijn geschikt voor 4 personen en van alle gemakken voorzien. Een eigen badkamer, complete keuken met servies, vloerverwarming, vide met 2 één persoonsbedden en een 2 persoons slaapkamer. Luxe en sfeervol ingericht. Wij kunnen u garanderen dat een tiny house huren zal zorgen voor een fanatieke vakantie met familie, knus met partner of gezellig met een vriendin gewoon omdat het kan! 

 

Daarom!

 
  • Nieuw in 2023
  • Geschikt voor 4 personen
  • Complete keuken
  • Eigen badkamer
  • Ideaal voor op dooreis
  • Sfeervol, knus en verscholen tussen de bomen

Boek een tiny house en ontdek uitstapjes in Overijssel

Als u op doorreis bent, of een weekendje weg wilt met het gezin. Het kan allemaal met een tiny vakantiehuis. Wij bevinden ons in een prachtig gebied waar veel te beleven is. Diverse uitstapjes zoals bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen, speeltuinen, musea of lekker zwemmen. Maar u kunt natuurlijk ook heerlijk wandelen of fietsen bij ons! Loopt u bijvoorbeeld het Pieterpad, dan kunt u na een dag wandelen zeker weten onstpannen in de tiny house, zodat u de volgende ochtend weer tip top fit bent voor een nieuwe wandeldag! Maar ook na een dag fietsen is het een top accommodatie. Wist u dat wij onze eigen fietsweken organiseren? U kunt een all inclusive arrangement boeken inclusief verblijf in onze tiny house!

Dus wilt u een tiny house huren in Overijssel? Klik dan gauw op onderstaande button!