Heerlijk wandelen in de omgeving van Camping Si-Es-An

Wanneer u bij ons op Si-Es-An camping Overijssel verblijft, kunt u heerlijk wandelen in de omgeving. Onze camping ligt midden in het prachtige Reestdalgebied. Het exclusieve beekdal landschap is goed vertoeven voor de actieve maar ook voor de recreatieve wandelaars. Daarnaast is de omliggende omgeving ook prachtig. Denkt u bijvoorbeeld aan de prachtige bossen en heidevelden, maar ook de agrarische landgoederen waar u menig boer hard aan het werk kunt zien.

Even lekker een wandeling maken!

  • Wanneer u onze camping afloopt, bevindt u zich direct in het prachtige Reestdalgebied.
  • Bij de receptie kunt verschillende wandelroutes vinden.
  • Maar bij bezoekerscentrum de Wheem, wat op een kleine kilometer afstand ligt van de camping, vindt u ook diverse wandelroutes.
  • Denkt u bijvoorbeeld aan, nordic walking routes, een actieve route voor de kids of gewoon een lekkere wandelroute voor het gehele gezin.
  • Wilt u meerdere dagen wandelen? Dan is het mogelijk om bij ons op de glamping te overnachten.
  • Het beroemde Pieterpad loopt door het Reestdalgebied
  • Ten slotte is het na afloop van uw wandeling heerlijk vertoeven op het zonnige terras of binnen bij onze Brasserie.
 
Boek een accommodatie voor uw wandelvakantie
 

Op vakantie en wandelen in de omgeving

Wilt u heerlijk komen wandelen in de omgeving van het prachtige Reestdalgebied. Het biedt u volop rust en ruimte en af en toe lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Het zeer gevarieerde landschap schotelt u voortdurend een nieuw motief voor. Onderweg vind u diverse “rustpunten” waar u iets te drinken kunt halen. U kunt via de receptie verschillende wandelroutes krijgen. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan Bezoekerscentrum de Wheem. Dit centrum is een ideaal startpunt voor al uw wandelroutes. Bovendien hebben zij ook een leuke actieve route voor kinderen en is er binnen in het centrum van alles te doen. De Wheem ligt op een kleine kilometer afstand van onze camping.

Een leuke wandelroute om de omgeving te ontdekken, en de geschiedenis van de oude boerderijen? Klik op onderstaande link!

Wat weet jij van boerderijen?
 
Langer dan één dag wandelen in de omgeving?

Wanneer u langer dan één dag wil wandelen in de omgeving van het prachtige Reestdalgebied hebben wij op Camping Si-Es-An verschillende accommodaties om de nacht door te brengen. Bijvoorbeeld in één van onze knusse trekkershutten doet u in elk geval voldoende energie op om de volgende dag weer fris en uitgerust nog meer moois van het Reestdalgebied te ontdekken.

Aan het einde (of tijdens) uw wandeltocht bent u van harte welkom in onze brasserie om aan te schuiven voor een heerlijke lunch of diner. Daarnaast hebben wij ook koffie met overheerlijke lekkernijen

Voor meer routes kunt u ook de app van landschap Overijssel downloaden. Zoek op wandelen in Overijssel in uw app/play store.

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid