Camping Si-Es-An
Camping vlakbij Meppel

Genieten van vakantie vlakbij Meppel

Bezoek bruisend Meppel vlakbij Si-Es-An

Camping Si-Es-An, een groene en natuurlijke camping op 19 kilometer van bruisend Meppel. In deze gezellige Drentse stad is van alles te doen! Van de sfeervolle Meppeldagen in de zomer tot spelen bij ballorig of zwembad Hesselingen. Een bezoekje aan Meppel is zeker de moeite waard tijdens uw verblijf op familiecamping Si-Es-An!

Op vakantie bij Si-Es-An nabij Meppel Drenthe

Boek nu een vakantie op Camping Si-Es-An, onze kleinschalige camping ligt midden het prachtige natuurgebied Het Reestdal. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Pakt u de fiets en u bent zo in Meppel waar het heerlijk vertoeven is. 

Kiest u één van onze bijzondere accommodaties, dan zit u zeker goed. Ze zijn geschikt tot wel 7 personen. Een safaritent, happy bee lodge, boslodge of een hotelkamer. Het kan allemaal! Modern ingericht met een touch van de nabije natuur. Bijzonder is onze Skycabin, deze natuurlijke boomhut ligt verscholen tussen de bomen en is ideaal voor het spotten van vogeltjes en eekhoorntjes. Stuk voor stuk unieke bungalows nabij Drenthe!

Kamperen

Luxe kamperen? Ook dat is waar wij voor staan! Ruime kampeerplaatsen allen voorzien van gratis wifi en watertappunt. Een beetje extra comfort? Extra opties zijn cai aansluiting, eigen afvoer en we beschikken over een aantal plaatsen met privé sanitair. Een eigen unit met wastafel, toilet en douchecabine. 

Voordelen van een verblijf vlakbij Meppel

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Bijzondere accommodaties
  • Centraal gelegen tussen diverse bruisende dorpjes
  • Kindvriendelijk en overzichtelijk
  • Animatie in vakanties
  • Rust, ruimte en natuur

Faciliteiten 

Midden op onze camping vindt een greep uit onze faciliteiten. Een sfeervolle brasserie met zonnig terras dat uitzicht heeft op onze speeltuin met airtrampoline. Het sanitairgebouw dat in de koudere dagen heerlijk verwarmd is en onze panna kooi waar lekker gevoet- en basketbalt kan worden. In de vakanties is er natuurlijk animatie! Een team met enthousiaste medewerkers maakt het voor elk kind een top verblijf! En zeg nou zelf, wanneer een kind geniet, genieten de ouders ook! 

Ontdek Meppel tijdens uw vakantie

Meppel staat bekend om zijn gezellige feestdagen. In de zomervakantie is donderdag Meppeldag! Elke week een ander thema met de uitblinker Mokum. Natuurlijk zijn alle dagen vol gezelligheid en is er van alles te doen. Braderie, sfeervolle terrasjes, live muziek en diverse activiteiten en bezienswaardigheden. 

Qua dagjes uit is Meppel ook goed vertoeven. Overdekt zwembad Hesselingen is een leuke plek om naartoe te gaan met iets minder weer, daarnaast ligt een sportief klimpark waar u met het hele gezin lekker kunt klimmen en klauteren. Voor de kleinere kids is een bezoekje aan Ballorig ook zeker niet verkeerd. In het centrum van Meppel kun je doelloos dwalen en rondsnuffelen in de leuke winkeltjes die gevestigd zijn in monumentale panden. Neem plaats op een terras en neem het eens in je op. De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid spat er van af! Meppel is dus zeker een bezoekje waard tijdens uw verblijf aan Camping Si-Es-An! Wilt u dit jaar Meppel bezoeken? Boek dan gauw!