Leuke camping in Nederland: Si-Es-An!

Als u op zoek bent naar een leuke camping in Nederland, dan is Camping Si-Es-An een goede optie. Het is een gezellige camping voor kinderen door het ruime aanbod aan activiteiten, maar ook voor ouders is er voldoende te ondernemen voor een leuke vakantie. Jong of oud, voor iedere doelgroep zijn er verschillende dagjes uit en activiteiten om te plannen. U en uw gezin hoeven zich op Camping Si-Es-An geen dag te vervelen!

Waarom Si-Es-An een leuke camping is:

  • Ruim aanbod activiteiten voor kinderen
  • Heerlijke broodjesservice
  • Brasserie de Boerderij
  • Grenst aan natuurgebied Het Reestdal
  • Prachtige bezienswaardigheden
  • Mooie dorpen en steden
 
 

Speeltuin

We hebben een grote speeltuin, een paradijs voor kinderen
 

Pannakooi

In onze pannakooi kun je lekker voet of basketballen!
 

Zwemmen

Lekker zwemmen in het Heuveltjesbosbad, vlakbij de camping

Camping voor kinderen

Kindvriendelijke camping

Wanneer u op vakantie gaat met jonge kinderen, wilt u dat uw kinderen in een veilige omgeving verblijven. Si-Es-An in Balkbrug is een leuke camping voor kinderen waar leuk gespeeld kan worden in onze speeltuin of tijdens activiteiten in het bos. Door de vele kinderen op de camping hebben ze binnen de kortste keren allerlei vriendjes en vriendinnetjes gemaakt om gezellig mee te spelen en deel te nemen aan de activiteiten.

Daarnaast is er veel waterpret te beleven rondom onze camping; recreatievijver de Zwarte Dennen en openluchtzwembad Het Heuveltjesbosbad zijn een goede keuze voor de warme dagen. Het overdekte Bad Hesselingen is een uitstekende optie voor de wat minder mooie dagen waarop u er wel tussenuit wilt met de kinderen.

 
 

Skelters

Op de camping zijn skelters aanwezig die de kinderen gratis mogen gebruiken.
 

Brasserie de Boerderij

Heerlijk eten voor ouders én kinderen! Lees meer en bekijk alvast de menukaart.
 

Accommodaties

Ook onze accommodaties zijn helemaal geschikt voor kinderen!

Spelletjes & workshops

Animatieteam voor de kinderen

Natuurlijk is Camping Si-Es-An ook voorzien van een animatieteam. Zij hebben dagelijks een druk programma voor de kinderen op de camping; van knutselen tot dansen of groepsspelletjes. Bent u op onze camping, dan kunt u het programma bekijken en kunnen uw kinderen aanschuiven wanneer zij dat willen!

Tevens biedt het animatieteam ook leuke workshops voor volwassenen. Camping Si-Es-An is dus niet alleen een leuke kindercamping in Nederland, maar is er ook zeker voor volwassenen!