All inclusive wandelweken in het Reestdal

Nieuw in 2023! Na het succes van onze fietsweken gaan wij dit jaar de Reestdal wandelweek en weekend organiseren. Een all inclusive midweek of weekend met korte of lange wandelingen. 

Wat kunt u verwachten? Tijdens deze wandeldagen gaat u erop uit om het Reestdal te ontdekken. Na de aankomst op maandag een kleine ronde. Op dinsdag en donderdag zijn de lange wandeldagen. Voor onderweg krijgt u een knapzak met lunch mee. Op de woensdag wordt er een activiteit georganiseerd. U kunt voor een demonstratie en workshop naar Tingieterij Tin-Art in Zuidwolde. Als u het leuk vindt kunt u naderhand een bezoekje brengen aan het naastgelegen museum of nog een kleine wandeling maken richting de vlindertuin in de buurt. Van maandag tot donderdag kunt u aanschuiven voor het diner in de brasserie. En op vrijdag kunt u ervoor kiezen om nog een korte wandeling te doen of om te vertrekken. 

Komt u voor het weekend? Dan heeft u op vrijdag en maandag een korte wandeldag. Op de zaterdag en zondag kunt u een lange wandeldag nemen. Er ligt dan bij de brasserie een lunch voor u klaar. Ook kunt u genieten van een 3 gangen menu met consumptie in de brasserie. Tijdens het weekend is er geen pauze dag voor een activiteit. 

Dit betreft een all inclusive arrangement. U kunt komen overnachten in een accommodatie of komen kamperen met uw eigen kampeermiddel.

Zin in een wandelvakantie?

Reestdal wandelweekend April

14 - 17 April All inclusive weekend wandelen in het prachtige Reestdal

Reestdal wandelweek Juni

5 - 9 Juni All inclusive midweek wandelen in het prachtige Reestdal

Reestdal wandelweek September

18 - 22 September All inclusive midweek wandelen in het prachtige Reestdal

Bourgondisch Wandelen in het Reestdal

Het Reestdalgebied waarin wij ons bevinden is één van de mooiste natuurgebieden in Oost Nederland. De prachtige landerijen, bloeiende heidevelden en authentieke boerderijen zijn zeker een bezoekje waard. 

Door het idyllische beekje de Reest worden de provincies Drenthe en Overijssel van elkaar gescheiden. Deze kunt u oversteken via Bartjes bruggetje, bekend van de uitspraak: "ik bid nie veur breune bonen"

Onderweg zult u weinig horeca tegenkomen. Wel een aantal rustpunten waar u voor een zakcentje een lekker kopje koffie of koek kunt kopen. Op de lange wandeldagen zult u van ons een lunch meekrijgen voor onderweg. Zo kunt u zelf een mooi plekje uitzoeken om deze te nuttigen. 

Bij terugkomst kunt u met de pootjes omhoog! Strijk neer in onze sfeervolle brasserie voor een passend 3 gangen streekmenu. 1 consumptie inbegrepen. Onze chef bereid met veel passie de meest heerlijke gerechten voor u klaar! 

Wilt u een bourgondische wandelvakantie op onze camping in Overijssel

 

Wandelen
Wandelen
wandelen