• In het Reestdal
  • Actief animatieprogramma
  • Ruimte kampeerplekken en unieke accommodaties

Hemelvaartpret in Balkbrug

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en vier Hemelvaart in stijl op Camping Si-Es-An, prachtig gelegen in het pittoreske Balkbrug. Onze camping verwelkomt je met ruime kampeerplekken en unieke accommodaties, ideaal om te genieten van een ontspannen lang weekend weg te midden van de natuur. Hemelvaart is de perfecte gelegenheid om samen met familie en vrienden te genieten van de buitenlucht en de gezellige sfeer op onze camping. Het leukste weekend weg met Hemelvaart in het Reestdal vier je op onze camping in het Reestdal!

 

Hemels genieten in een natuurrijke omgeving

Op Camping Si-Es-An maken we van Hemelvaart een onvergetelijke ervaring. Of je nu kiest voor een kampeerplek voor je tent of caravan met of zonder privé sanitair of liever geniet van de luxe van een accommodatie. Onze kampeerplekken zijn voorzien van 10 tot 16 ampère stroom, watertappunt en zijn geschikt voor maximaal 6 personen en 3 honden. Ook beschikken we over diverse accommodaties, namelijk de Boslodge, Skycabin, Happy Bee lodge, safaritent, tiny house, Luxe loft en trekkershut. Deze zijn geschikt voor 2 tot 7 personen en maximaal 3 honden. Bij ons overnacht je tussen de bomen in een sprookjesachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

Waarom Camping Si-Es-An?

  • Gemoedelijke sfeer
  • Actief animatieprogramma
  • In het Reestdal
  • Brasserie de Boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Veel rust & privacy
 

Hemelvaart op Camping Si-Es-An, puur plezier

Hemelvaart op onze camping staat garant voor gezelligheid en plezier. Ons animatieteam organiseert de leukste activiteiten om de feestelijke sfeer te versterken en gasten een echt vakantiegevoel te bezorgen. Bovendien hebben wij genoeg te doen voor het hele gezin. Bijvoorbeeld mooie wandel- en fietstochten in het Reestdalgebied en lekker eten bij onze Brasserie de Boerderij. Wist je dat je hier terecht kan voor lunch, diner en high tea?! Daarnaast zijn er genoeg bezienswaardigheden in en om het Reestdal vlakbij Camping Si-Es-An, zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen, Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. Ontdek ook de steden en dorpen Kampen, Deventer, Zwolle, Slagharen of Ommen.

 
 

Wat eerdere vakantiegangers ons vroegen:

Is de camping huisdiervriendelijk?

Jouw hond maakt jouw vakantie compleet! Op onze kampeerplekken, evenals in onze safaritenten en trekkershutten, verwelkomen wij graag 2 tot 3 honden. In de nabije omgeving ontdek je fantastische locaties voor gezamenlijke wandelingen, waaronder het Reestdalgebied, het Punthorst-speelbos en het Oud Avereest.

Wat zijn de voordelen van een weekend weg met Hemelvaart?

Een weekend weg met Hemelvaart is populair, omdat het altijd op donderdag valt wat resulteert in een lang weekend voor veel mensen zonder veel vakantiedagen op te nemen. Daarnaast is het de start van de lente waardoor mensen graag gaan fietsen en wandelen.