Heerlijk het Paasweekend weg!

Er even lekker tussen uit met uw gezin of partner! Het Paasweekend weg. Wie wil dit nu niet? Si-Es-An is een kleinschalige camping met een aantal bijzondere accommodaties waar het goed vertoeven is tijdens de feestdagen! Ideaal voor gezinnen met kinderen of liefhebbers van fietsen of wandelen. Heerlijk genieten van het prachtige Reestdalgebied of van de activiteiten op onze camping en in de omgeving.

 
 
 

Op vakantie met Pasen

  • Accommodaties tot 7 personen
  • Animatie tijdens de Pasen
  • Pannakooi en grote speeltuin
  • Rust en natuur
  • Activiteiten in de omgeving
  • Bezoek van de paashaas!

Wat te doen tijdens een paasweekend weg

Er is van alles te doen op Si-Es-An tijdens de Pasen, wat precies is allemaal nog een kleine verrassing, dit ivm corona. Maar in de afgelopen jaren hadden wij natuurlijk onze paasbrunch, paaseieren zoeken en hebben we mooie paas versieringen geknutseld. Ook kwam de paashaas nog even langs. Dit was weer één groot feest! 

Eén van de activiteiten in de omgeving zijn de internationale grasbaanraces. Vele internationale en nationale racers strijden om de titel! Een gezellig uitje voor het hele gezin. Daarnaast kunt u natuurlijk ook één van de speeltuinen, dierentuinen of attractieparken bezoeken. 

 

Overnachten in een bijzondere accommodatie

Het is goed vertoeven op Si-Es-An tijdens uw paasweekend weg in één van onze bijzondere accommodaties! Nieuw in 2021 zijn onze safaritenten! Deze zijn uitermate geschikt voor uw gezin! Deze leuke glamping is voorzien van een heuse speelhoek met glijbaan! Hoe leuk is dat. Via het trappetje kunnen de kinderen in hun eigen slaapruimte komen en met glijbaan weer naar beneden. 

Daarnaast hebben wij nog de skycabin, deze 4 persoons accommodatie ligt verscholen hoog tussen de bomen op een terp. Ontwaak in de ochtend door de fluitende vogels en zie de eekhoorntjes tussen de takken door schieten. Er zijn nog veel meer bijzondere accommodaties te vinden op onze kleinschalige groene camping in Overijssel! 

Kamperen tijdens Pasen? Dat kan natuurlijk ook!