Kamperen Slagharen? Camping Si-Es-An ligt in de buurt

Op zoek naar een camping vlakbij Attractiepark Slagharen? Dan bent u bij Camping Si-Es-An op het goede adres. Wij zijn centraal gelegen in de bossen in het mooie natuurgebied het Reestdal. Maar ook op nog geen 20 minuten rijden van het Ponypark.

  • Ten eerste centraal gelegen vlakbij het Attractiepark Slagharen
  • Daarnaast is onze camping voorzien van ruime plaatsen in de prachtige natuur.
  • Maar wij hebben ook diverse verhuuraccommodaties.
  • Ten slotte hebben wij voor de kids een mooie grote speeltuin en een actief animatieprogramma.

Voor ieder wat wils dus op familiecamping Si-Es-An! Camping bij Slagharen!

Heeft u vragen? neem dan gerust eens contact op met onze camping, wilt u reserveren? Bel of vind alle informatie zoals prijzen en beschikbaarheid in de boekingsmodule!

 
Verblijf nabij Attractiepark Slagharen
 

Zoekt u een camping vlakbij het Ponypark?

Attractiepark Slagharen, in de volksmond nog altijd Ponypark Slagharen genoemd, vind u op nog geen 20 minuten rijden van kindvriendelijke Camping Si-Es-An! Onze kampeerplekken zijn van alle gemakken voorzien! Zo beschikken alle plaatsen over een watertappunt en WiFi! Voor de kinderen is er een mooi speelveld met meerdere speeltoestellen. Maar ook een actief animatieprogramma in de vakanties en tijdens feestdagen.

Natuurlijk kunt u op een camping kamperen! Op onze website vindt u een uitgebreide uitleg over wat onze camping voor u als kampeerder te bieden heeft! Daarnaast verhuren wij ook verschillende accommodaties. Geschikt van 2 tot 7 personen.

U kunt bij ons kiezen uit een diverse kampeerplaatsen waaronder  met privé sanitair. Kijk op de pagina kamperen voor uitgebreide informatie over kamperen op onze camping in Overijssel.

Eten op Camping Si-Es-An

Daarnaast beschikt Camping Si-Es-An over een mooie brasserie deze gevestigd is in een oude boerderij waar u heerlijk kunt eten en drinken. Ondertussen kunt u genieten van uw spelende kinderen in de speeltuin. En dat allemaal op de camping in de buurt van Slagharen! Natuurlijk is Slagharen al een leuke plaats vanwege het attractiepark, maar bent u nog op zoek naar andere pitoreske dorpjes en steden voor leuke horeca en bezienswaardigheden? Bezoek dan bijvoorbeeld Ommen, Zwolle of Hardenberg. 

 

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid