Voorseizoen camping

Kom heerlijk kamperen tijdens het voorseizoen op Camping Si-Es-An. Bent u op zoek naar een plek om te kamperen tijdens het voorseizoen? Wilt u genieten van de natuur, de rust en de ruimte? Maar ook lekker op vakantie tijdens de feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren? Dan bent u bij Camping Si-Es-An aan het goede adres. Wij kunnen u een heerlijke plek bieden wanneer u toe bent aan een heerlijke vakantie. Wanneer u verblijft op onze kleine camping zult u zien dat wij gastvrijheid hoog in het vaandel hebben. Wij willen u graag een thuis gevoel bezorgen. Bovendien zijn er verschillende voorzieningen centraal gelegen op de camping. Daarnaast kunt u hier heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van het Reestdal. 

 

 

Waarom kiezen voor kamperen tijdens het voorseizoen?

  • Ruime kampeerplaatsen op een mooie natuurlijke camping.
  • Faciliteiten centraal gelegen.
  • Sfeervolle Brasserie waar u heerlijk kunt eten.
  • Heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van het Reestdal.
  • Ten slotte een gezellige sfeer tijdens de feestdagen, met een leuk animatieprogramma voor de kinderen.

Arrangement voorseizoen

U kunt op de comfortplaats komen kamperen tijdens het voorseizoen op Camping Si-Es-An. We hebben voor iedere kampeerder de perfecte plek zodat u van een heerlijke en zorgeloze vakantie kunt gaan genieten.Een perfecte plek voor u om heerlijk te ontspannen en te genieten van de vele (natuurlijke) rijkdommen die het Reestdal biedt. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen tot 140 m2 waar u in alle rust geniet van het landelijke leven tijdens het voorseizoen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt en gratis Wifi. De comfortplus plaatsen beschikken over een cai aansluiting voor uw televisie.

* Voor het seizoen van 2023 zijn er geen voorseizoenplaatsen meer beschikbaar.

 

 

  • Ruime kampeerplaatsen op een groene, natuurlijke camping
  • Gebruik van elektra kost €0,49* (2022) per KWh. Meterstand word opgenomen voor uw aankomst en vlak voor uw vertrek.
  • Warm water kunt u gebruiken in het sanitairgebouw door middel van een Sep-key. U krijgt deze bij aankomst. En wij zetten hier een x bedrag op. Per minuut kost dit €0,12.
  • U kunt deze sleutel tussendoor opladen wanneer nodig.
  • Uw viervoeter is van harte welkom! U mag hem/haar aangelijnd uitlaten buiten onze camping.

Op zoek naar een korter arrangement? Kies bijvoorbeeld voor ons April arrangement inclusief de Pasen.

 

FAQ

Wat zijn de kosten van een voorseizoenarrangement?

Voor de exacte prijs van een voorseizoen arrangement raden wij aan te kijken in de boekingsmodule. De prijs is exclusief verbruik van warm water en elektra.

Mogen anderen ook gebruik maken van mijn voorseizoensplek?

Uw familie en vrienden zijn van harte welkom om van uw plek gebruik te maken. Uw gasten kunnen zich melden bij de receptie. Echter betalen zij wel het nachttarief van €4,55 p.p.p.n. Dit kunnen zij betalen bij de receptie bij aankomst. 

Zijn alle voorzieningen geopend tijdens het voorseizoen?

Ja, u kunt gebruik maken van alle faciliteiten. Het enige wat beperkt beschikbaar zal zijn is de animatie. Dit bieden wij alleen aan tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaart & Pinksteren) en in vakanties.