Camping Si-Es-An
Vakantie in Augustus

Vakantie in Augustus 2024

Kom op vakantie in Augustus

Heerlijk op vakantie in Augustus, genieten van het prachtige weer maar ook van de omgeving en de vele activiteiten die er te doen zijn op en om onze camping. Daarnaast hebben wij voor de kinderen een actief animatieprogramma met elke week een ander thema. Al onze accommodaties en kampeerplekken zijn centraal gelegen, waardoor u dichtbij de faciliteiten zit. Denkt u aan horeca, speeltuin en sanitair.

Wilt u ook graag op vakantie in Augustus? Boek dan nu het augustusmaand arrangement 2024.

Activiteiten in Augustus

Kom kamperen in Augustus, en je zult gegarandeerd een topvakantie hebben met uw partner of het hele gezin! Wat is er allemaal te doen bij ons en in onze directe omgeving. Het animatieteam staat voor jullie klaar in de zomer! Deze meiden gaan gezellig met jullie knutselen, spelletjes doen, lekker dansen maar ook lekker het bos in of spannende dingen! Wat allemaal precies gaan we nu natuurlijk nog niet verklappen! Op de vaste dinsdagavond hebben wij de bingo! Wie roept er als eerst bingo?? Of moet er een liedje gezongen worden wanneer het niet klopt? Leuke prijzen voor jong en oud!

Lekker een dagje uit in onze directe omgeving? Dierentuinen, attractieparken en musea zijn er genoeg! Een dag naar het zwembad? Het Heuveltjesbosbad ligt op een kilometer afstand en is één van de mooiste openluchtzwembaden van Nederland! In Augustus is het zeker de moeite waarde om de dorpjes en steden in onze omgeving te bezoeken. Overal zijn braderiën, feestweken, spelletjes en bruisende horeca te vinden! Kamperen in Augustus! Een feest voor het hele gezin!

Augustusmaand 2024

Verblijf van vrijdag 2 augustus - zondag 1 september

Wat hebben wij te bieden tijdens uw vakantie in Augustus 2023

 • Een heerlijke vakantie met diverse faciliteiten.
 • Ruime kampeerplaatsen op een gezellig veld
 • Mogelijkheid tot bbqen op je plek
 • Sfeervolle brasserie met zonnig terras
 • Animatie en bingo
 • Fietsverhuur, routes vindt u bij de receptie
 • Mooi openluchtzwembad Heuveltjesbosbad vlakbij.
 • Pitoreske dorpjes en acitiviteiten in de directe omgeving

Augustus kampeer arrangement

We hebben voor iedere kampeerder de perfecte plek zodat u van een heerlijke en zorgeloze vakantie kunt gaan genieten. Een perfecte plek voor u om heerlijk te ontspannen en te genieten van de vele (natuurlijke) rijkdommen die het Reestdalgebied heeft. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen tot 140 m2 waar u in alle rust geniet van het landelijke leven. Daarnaast zijn alle kampeerplaatsen voorzien van een watertappunt en gratis Wifi. De comfort plus plaatsen zijn voorzien van een cai aansluiting voor uw televisie

Ten slotte hebben wij ook nog camper plaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze zijn alleen voor losse nachten te boeken.

 

 • Uw verblijf is inclusief toeristenbelasting.
 • Gebruik van elektra kost €0,69*  per  KWh. Meterstand word opgenomen voor uw aankomst en vlak voor uw vertrek.
 • Warm water kunt u gebruiken in het sanitairgebouw door middel van een douche pas U krijgt deze bij aankomst. En wij zetten hier een x bedrag op.
 • U kunt deze pas tussendoor opladen wanneer nodig.
 • Wilt u uw trouwe viervoeter meenemen. Zij/hij is van harte welkom/ U mag hem/haar aangelijnd uitlaten buiten onze camping.