• Camperplaats in Overijssel
  • Prachtige omgeving
  • Gelegen in Balkbrug

Boek nu uw camperplaats in Overijssel

Met een camperplaats op Camping Si-Es-An in Overijssel wordt uw vakantie geheid een succes. Onze camperplaatsen zijn natuurlijk gelegen in het prachtige Reestdalgebied. Wanneer u bij ons verblijft zult u zien dat wij gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan om u het zo prettig mogelijk te maken. Benieuwd naar onze camperplaatsen in Overijssel? Neem snel een kijkje in ons aanbod!

 
 

Uw camperplaats in Overijssel:

  • Landelijk gelegen
  • Ruim opgezette camperplaatsen 
  • 10 ampère stroom en gratis wifi
  • Gemeenschappelijk watertappunt
  • Vuilwater afstort
  • Gebruik van broodjesservice
  • Gelegen voorop de camping

Kamperen met een camperplaats op Camping Si-Es-An

Wanneer u bij ons verblijft geniet u optimaal van uw vrijheid in uw eigen camper. U trekt er bijvoorbeeld op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. In Het Reestdal tussen Overijssel en Drenthe kunt u bovendien uw hart ophalen. Natuur  en rust, prachtige landschappen en vriendelijke bevolking. Toch is het fijn te weten dat er bij onze Camping in Overijssel een aantal camperplaatsen aanwezig zijn waar u ook volop geniet van de rust en ruimte. Onze camperplekken hebben een natuurlijke drainage (gras op zandgrond) zodat u geen last zult hebben van omgeploegde of modderige camperplaatsen. Daarnaast zijn ze voorzien van 10 ampère stroom, liggen ze voorop de camping maar zijn ze toch centraal gelegen vlakbij alle faciliteiten.

 

Faciliteiten voor de camperplaats in Overijssel.

Kamperen op een camperplaats op Camping Si-Es-An maar geen zin om te koken? Wij bieden u de mogelijkheid om een hapje te komen eten in onze Brasserie. Terwijl uw kinderen spelen in de speeltuin, kunt u heerlijk op het terras zitten. Daarnaast is het ook mogelijk om snacks af te halen of om broodjes te bestellen voor het ontbijt. Voor de kinderen is er een actief animatieprogramma in de zomervakantie. Elke week gaan de kinderen met een ander thema bijvoorbeeld knutselen, sporten of lekker het bos in.

Kortom, genoeg ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Boek nu één van onze camperplaatsen op onze natuurcamping in Overijssel, of neem contact met ons op.

 

Omgeving van uw camperplaats

Wanneer u bij ons verblijft zult u versteld zijn in wat voor een mooie omgeving u zich bevind. U wandelt of fietst direct de bos in wanneer u onze camping verlaat. De mooie heide velden, authentieke boerderijen of idyllische beekjes die zich door het landschap heen wanen. Een pracht plek voor een ontspannen vakantie. 

Daarnaast zijn er diverse gezellige dorpjes in de nabije omgeving die zeker een bezoekje waard zijn. Bruisende horeca, braderiën, maar ook verschillende musea, speeltuinen en attractieparken. Uw camperplek op Si-Es-An is centraal voor al uw activiteiten in de buurt! Met de camper bent u vaak op doorreis. Bent u van plan om een fietsvakantie te plannen? Denkt u dan eens aan ons!

 

FAQ

Hoe groot is de camperplaats?

De camperplaatsen zijn 100m2 groot.

Wat zijn de voordelen van een camperplaats ten opzichte van een kampeerplek?

Het tarief ligt lager als bij een kampeerplek.

Is er wifi op de camperplaats?

Ja, u kunt gratis gebruik maken van het wifi netwerk.

Zijn de camperplaatsen verhard?

De camperplaatsen hebben een natuurlijke drainage (gras op zand ondergrond) zo heeft u geen last van modderige plaatsen.