1. Hotel in het Reestdal
  2. Gelegen in Balkbrug
  3. Geschikt voor max. 2 personen

Geniet van rust met ons hotel in de natuur met luxe kamers

Houdt u van de natuur, maar bent u gek van luxe? Dan is overnachten in de natuur wat voor u! Geniet van een prachtige omgeving, de rust en de ruimte maar wel met dat extra beetje luxe met één van onze kamers in ons kleine “hotel in de natuur” op Camping Si-Es-An.

Boek hier overnachten in de natuur
 

Waarom een hotel in bosrijke omgeving?

  1. Geschikt voor 2 personen
  2. Per nacht te boeken
  3. Airco
  4. Voorzien van cv, tv en gratis wifi
  5. Badkamer met wastafel douche en toilet
  6. Terras met meubilair
  7. Streek ontbijt en/of diner bij te boeken
  8. Opgemaakte bedden bij aankomst
 

Genieten van een overnachting in het bos in een prachtige streek

Onze kamers zijn luxe en streeksgewijs ingericht. In onze prachtige omgeving vind u diverse bedrijven met overheerlijke streekproducten waarmee wij samenwerken. Dat vindt u terug in onze luxe hotel kamers. ‘S ochtends lekker ontbijten? U kunt elke ochtend een gevulde ontbijtmand bij boeken. Hier vindt u onder andere producten van Zuivelboerderij de Waard en Vleesboerderij Uut ’t Veld. Of een lekker wijntje bij het diner? Wijnboerderij de Reestlandhoeve levert overheerlijke wijnen aan ons.

Origineel overnachten? Met één van de kamers bij ons “hotel in de natuur” op Camping Si-Es-An! Leuk als verrassing, ontspanning of gewoon omdat er even aan toe bent. Wanneer u boekt kunt u er een 3 gangen streekdiner bij reserveren in onze brasserie. Het is goed vertoeven op het zonnige terras of in de sfeervolle boerderij met eiken houten gebinten. Ideaal wandel of fietshotel wanneer u op doorreis bent!

 
Bekijk de hotelkamer
 

Omgeving camping Si-Es-An

De prachtige omgeving waarin u zich bevind is het Reestdalgebied. Dit prachtige natuurgebied ligt om onze groene camping in Overijssel. U kunt hier heerlijk fietsen of wandelen. Vanuit uw hotelchalet wandelt of fietst u zo via de bossen de prachtige landerijen tegemoet. Elk seizoen staat er weer iets moois in bloei wat de aandacht trekt. De rust, ruimte en de mooie natuur is het beste concept voor uw ontspannen vakantie of  een originele overnachting met één van onze kamers! Slapen in de natuur, wie wil dit nu niet. Gaat u op doorreis vakantie? Bekijk dan ook onze trekkershut!

Bekijk beschikbaarheid van uw kamer