Camping Si-Es-An
Wifi op de camping

Wifi op de camping

Snelle Wifi op Camping Si-Es-An

In 2018 hebben wij over de gehele camping glasvezel aangelegd. Hierdoor kunt u toeristisch nu inloggen op het gratis wifi netwerk. Voor het toeristisch kamperen en in de horeca geldt, dat je kunt inloggen op het lokale netwerk van de camping. Mocht u in één van onze verhuuraccommodaties zitten. Dan kunt u inloggen via het modem met code die bij de accommodatie hoort.

Voordelen van snelle gratis wifi

  • Snelheid van 20 Mbit
  • Mail checken
  • Filmpjes kijken
  • Online gamen en spelletjes doen
  • Televisie kijken via internet

Heeft u comfort plus of privé sanitair geboekt? Dan heeft u de mogelijkheid om in te pluggen via digitale televisie (cai aansluiting). Bekijk de pagina tv op de camping voor meer informatie.

Internet Wifi Jaarplaats

Bezit u of heeft u interesse in jaarplaats met internet? Dan is het wellicht interessant om te weten hoe het internet hier te werk gaat. De glasvezelkabels liggen onder de grond tot voor uw accommodatie. Bij de aansluiting op het netwerk zal er een kastje (hoofd aansluiting) in uw accommodatie worden geplaatst waar de kabel in wordt aangesloten. Om gebruik te kunnen maken van het internet zal er een modem worden geplaatst in uw accommodatie. Dit modem zal u toegang geven tot draadloos internet voor meerdere apparaten. Ons netwerk heeft een snelheid van 20Mbit, hierdoor zijn wij 1 van de weinige parken met zo’n hoge internet snelheid. Glasvezel is vergelijken met ander soorten internet een stuk sneller en stabieler, u heeft dus zelden tot nooit meer problemen met traag internet en haperende filmpjes!

Het tarief voor internet én tv op een jaarplaats is:

  • Een starterspakket voor internet én tv is €250,- dit is inclusief modem
  • Daarna betaald u per seizoen (15 maart – 31 oktober) €95,-
  • Of u neemt een jaarabonnement (1 januari – 31 december) voor €145,-

Heeft u nog geen hoofdaansluiting, maar wilt u er wel gebruik van maken? Informeer dan even bij de receptie voor de installatie en de mogelijkheden. Heeft u verder vragen, op of aanmerkingen over wifi op de camping? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten