Camping Si-Es-An
Receptie

Receptie

Receptie Camping Si-Es-An

Wilt u in of uitchecken? Of wilt u graag meer informatie over een kampeerplaats of verhuuraccommodatie. Wilt u misschien reserveren of gewoon wat folders uitzoeken voor een uitstapje? Bij de receptie begint uw vakantie op Camping Si-Es-An! Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden is er tot 21.00 uur iemand in de horeca van woensdag tot en met zondag.

Waarvoor kunt u terecht bij de receptie?

  • Graag helpen wij u met in en uitchecken
  • Vind folders en informatie voor een leuk uitstapje met het hele gezin
  • Maar ook diverse routes om te wandelen en te fietsen
  • Ook kunt u een (elektrische) fiets huren of stallen in de overdekte stalling
  • Bestel broodjes voor uw ontbijt.
  • Verschillende kranten
  • EHBO en AED
  • Huren van een gasfles
  • BBQ pakketten maar ook een BBQ
  • 10 baden kaart voor het Heuveltjesbosbad

Contact zoeken met ons? Bel dan 0523-656534 of vul het contactformulier in.

Hoe kan ik u helpen?

Wij willen u van harte verwelkomen op onze natuurlijke camping! Bij de receptie wordt u verwelkomd met een hartelijk woord. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt op onze camping. Daarom staan gastvrijheid en veelzijdigheid bij ons hoog in het vaandel! Daarnaast willen wij u graag helpen om u een topvakantie te bezorgen. U kunt bijvoorbeeld zelf een plekje uitzoeken om te kamperen (onder voorbehoud van drukte). Maar het is ook mogelijk om uw fiets te stallen in onze overdekte stalling. De receptie is bijna de gehele dag geopend tot 17.00 uur. Wilt u na dit tijdstip iets weten, dan kunt u buiten openingstijden terecht in onze brasserie, deze is vanaf 10 april geopend van donderdag tot en met maandag van 12.00 -20.00 uur. In het hoogseizoen zijn zij dagelijks geopend van 12.00-20.00 uur.

Eten en drinken

Wij hebben geen parkwinkel, u kunt bij de receptie dagelijks uw broodjes bestellen. Deze worden dan de volgende ochtend bezorgd op uw vakantieplek. Ook is het mogelijk een BBQ-pakket te bestellen. Dit kan inclusief BBQ, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen vlees, sausjes en salade.

Leesgerei

Elke ochtend worden er kranten bezorgd, u kunt bij de receptie kiezen uit bijvoorbeeld De Telegraaf of het AD, maar ook de Stentor en plaatselijke krantjes kunt u hier vinden. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan folders van verschillende activiteiten in de omgeving. Bijvoorbeeld attractieparken, musea maar ook van zwembaden, dierentuinen en ook speelboerderijen.

Kortom, de receptie van Camping Si-Es-An is zeer uitgebreid. Wij zijn altijd in voor een praatje en maken graag tijd voor onze gasten. Wanneer u meer informatie wilt over bijvoorbeeld een kampeerplek, een jaarplaats of over één van onze verhuuraccommodaties kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Meer Op het park